מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעבירו את זה הלאה...משנה מזל21/04/2008
שנים אני כבר מדמיינת להקים פרוייקט התנדבותי של העברת תרופות פריון דרכי.
בכל פעם שהייתי בהריון נהניתי כל כך למסור את שאריות תרופות הפריון שלי לבנות שזקוקות עדיין לתרופות אלו.
בכל פעם שמישהי נכנסה להריון ומסרה לי את תרופות הפריון שנשארו לה ראיתי כמה שמחה הייתה לה למסור את זה הלאה.. וכמה אני שמחתי לקבל שאריות מטיפול שהצליח
אני מאמינה שכמו שהיקום מזמן לנו את הנתינה הזאת הוא מזמן גם את הקבלה
אנחנו עדיין לא בהריון ואני רוצה להתחיל את הפרוייקט הזה מעכשיו
זה לא יהיה גמ"ח כי בגמ"ח משאילים וצריך להחזיר, כאן המטרה לתת מבלי להחזיר ומבלי חלילה לשלם.
הכוונה שלי לקבל תרופות פריון מבנות שנכנסו להריון ומוסרות את השאר או מבנות ששינו להן פרוטוקול ונשארו להן תרופות.
אין שום כוונת רווח כאן, הכל התנדבותי באהבה גדולה
המטרה שאני אהיה הכתובת והמחסן לתרופות שנשארו לבנות ומוכנות למסור.
שכל מי שזקוקה לתרופות פריון ונתקעה בלי תרופה.
כל מי לא מצליחה לממן את התרופה.
כל מי שלא הצליחה להשיג טופס 17 עדיין וצריכה להתחיל טיפול.
אז תעבירי את זה הלאה... יוצא לדרך
אשמח לשיתוף פעולה
אור ואהבה
חג פסח שמח לכולן וכמובן בהצלחה
משנה מזל
אז למי שיש למסור תרופת פריון או זקוקה לתרופת פריון מוזמנת לכתוב לי-
[email protected]
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוייקט מדהים- בהצלחה
יפעת צאיג22/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)