שלום יפעת,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יפעת,
    תקוה
    27/05/2007

בסה"כ עבר חודש מאז שהתחלתי במרפאת הפוריות,
    אני מטפלת במרפאה של ביה"ח "ביקור חולים", ופתאום התעוררו אצלי ספקות לגבי המקום, איך אני יכולה לברר עליו?
    אני אסביר גם למה,
    פניתי לרופא גדול שהפנה אותי לשם, והוא רשם לי לקחת 2 איקקלומין ליום, ואם זה לא עובד לעבור לזריקות, הסיפור הוא שהם נתנו לי לקחת רק אחד ליום, וזה לא השפיע עלי בכלום! ולא זו בלבד, אלא אמרו לי לעשות בדיקת דם ואולטראסאונד כל שלושה ימים, אפילו שלא היה נראה שזה השפיע.
    ופתאום נודע לי שבעצם הרופא כתב להם מנה כפולה של איקקלומין. אני פוחדת מזריקות, וזה נראה לי קצת רשלנות מצד הצוות, מה את מייעצת לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום יפעת,

הוספת תגובה

• איקקלומין

יפעת צאיג
    28/05/2007

ני, הנונהל בקבלת איקקלומין מטעם קופות החולים הוא להתחיל עם כדור אחד ליום ורק אם זה לא עוזר במשך שלושה סבבים אז לעבור ל-2 ליום. כנראה שבמרפאה החליטו לעבור איתך על הצד הבטוח יותר וזה קורה פעמים רבות שמחליפים רופא או מקום טיפול. בכל אופן דווקא זה ששלחו אותך לבדיקות דם ואולטרסאונד מראה על יסודיות. בכל אופן נסי לאלחשוב על השלבים הבאים ולקווה שהטיפול באיקקלומין ישפיע וכשנצתרך להתמודד עם הזריקות נעשה זאת יחד. בכל אופן כדי לברר על המקום ניתן להתייעץ בפורומים השונים ולקבל חוות דעת למרות שזה אינדיבידואלי. המון בהצלחה מצפה לעידכונים. יפעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אסביר

תקוה
    28/05/2007

אני אסביר את עצמי טוב יותר,
    המרפאה הזו היא מרפאה שבה גם הרופא שלי מטפל.
    ובגלל הבעיה שלי הוא שלח אותי לשם עם הנחיה שלו, אלא שכשכמעט עבר חודש והם ראו שזה לא משפיע, אז הו קלטו שבעצם הייתי אמורה לקחת מנה כפולה לפי הנחית הרופא,
    בכל מקרה הן לא תתנה לי שוב אייקקלומין אלא יעברון ישר לזריקות כי חבל על בזמן, זה כמו שלקחתי אקמול למיגרנה. ולכן שאלתי אם זה בסדר שרופא המרפאה אמר להן מה לתת לי והן נתנו על פי דעתן, ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעויות קורות

יפעת צאיג
    29/05/2007

נראה שהאחיות אכן טעו במינון ויש לשמוח שזו טעות כזו מינורית. בכל אופן אני מציעה לך תמיד לשאול את הרופא תמיד ובאופן מדוייק מהו הטיפול שאת אמורה לקבל, מינונים וכו' ולפקח על זה בעצמך. לצערי יש הרבה טעויות רפואיות ראי מה שקרה במדיקל סנטרי בהרצליה ששם התבלבלו במבחנות...
    למרות הרושי הנוסף עדיף לקחת את האחריות על עצמנו מאשר להסתמך על אחרים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה