עיבוי רירית הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיבוי רירית הרחם
    מירה
    30/04/2008

יפעת יקרה!
    אני מטופלת כבר זמן רב בהורמונים ועברתי טיפול ivf שכשל. הבעיה שלי היא רירית דקה, שאינה מתעבה גם אחרי המון המון הורמונים. שאלתי היא האם ידוע לך מה עליי לעשות באופן טבעי בכדיי לעזור לרירית להתעבות? אמרו לי לאכול סלק ואגוזים, האם יש לך הצעות נוספות? אני ממש על סף ייאוש כבר.
    ראוי לציין שהיסטרוסקופיה - תקינה.
    תודה מראש מירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיבוי רירית הרחם

הוספת תגובה

• תופעות לוואי הורמונאליות

יפעת צאיג
    01/05/2008

לצערי אחת הבעיות העיקריות של הטיפול ההורמונאלי הוא דיקיק של רירית הרחם. אם רירית הרחם דקה כדאי מאוד לעשות הפסקה בטיפול ההורמונאלי לתת לגוף אפשרות שיקום. המנוחה ההורמונאלית חיונית כי גם אם יהיו לך ביציות יפות ועוברים נהדרים ברגע שרירית הרחם דקה מידי לא מתאפשרת קליטת הריון וחבל על ההורמונים שניתנים לך שלא לצורך. כדי לשפר את עובי הרירית יש לשנות תזונה. לצערי אין מתכון שאני יכולה לתת שטוב לרירית כי אצל כל אחת דיקוק הרירית נובע מסיבות אחרות באופןן כללי מדובר בוינמני B ואומגה. ממליצה לך ללכת לטיפול נטורופתי מקיף כדי לאפשר לעצמך את מלוא ההזדמנות בכל טיפול. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה