מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים?
    דנה
    30/04/2008

שלום יפעת, לאחר כל הבדיקות האפשריותבמהלך החודש (פרופיל הורמונלי,זקיקים,US,צילום רחם וכד') הרופא טוען כי הכל בסדר ואני פוריה,מבייצת וכד',רק וסת לא סדיר. אך כל חודש באופן קבוע בערך כ5-6 ימים לפני הווסת יש לי דימום של יום וחצי(הביוץ מתקיים קודם לכן,לכן זהו אינו דימום מביוץ).האם יכול להיות שזה "אי ספיקה לוטאלית"?
    ואם הרופא לא מעלה את זה כאפשרות האם את חושבת שזה תקין ונכון ולא חצוף לומר לו "אתה לא חושב אולי שזה אי ספיקה לוטאלית?"זה בסדר לעלות לו את זה כאופציה?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים?

הוספת תגובה

• החודש מתחילה הזרעה ומחזור טבעי

דנה
    30/04/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזורים

יפעת צאיג
    01/05/2008

שאלתך תלויה באופיו של הרופא המטפל אני יכולה להגיד לך שבאופן כללי רופאים לא כל כך אוהבים שמטופלים עושים הבחנות אך את יכולה להציג זאת שקראת באינטרנט שדימום לפני הווסת יכול להעיד על אי ספיקה לוטאלית ולשאול אותו מה הוא חושב...
    כמה ביוצים את כבר מנסה? הסטטיסטיקה אומרת שיש יותר מ- 80 % הצלחה אם מנסים 12 ביוצים האם את שם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יפעת

דנה
    01/05/2008

תודה לך על התשובה, הייתי אצל הרופא ובעצתך הצגתי כך את דברי. הוא אומר "אני מאמין שישנה בעיה כלשהי אבל לפי כל הבדיקות הכל בסדר אז נתחיל הזרעה+אביטרל" במידה ולא ילך החודש נעשה הזרעות עם זריקות יומיומיות" אני מניחה שזה בעקבות דבריי על הדימום,הוא אמר נחכה אחרי ההזרעה ואז לעדכן אותו על דימום לפני ווסת.אני מנסה להכנס להריון שנה וקצת,בערך כ4 חודשים יש את הדימום ליום וחצי(אולי אף לפני אבל לא כ"כ שמתי לב כי לא הייתי במעקב)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום רחם

יפעת צאיג
    05/05/2008

במידה וכמה חודשים עדיין לא תהרי לפני קבלת הזריקות היומיומיות בקשי צילום רחם ובדיקת זרע. מקווה שהחודש יצליח. יפעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה