תמיכה בזמן טיפולי פוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה בזמן טיפולי פוריות
    אור
    05/05/2008

שלום רב,
    לפני מספר שבועות התברר לאשתי ולי כי היא סובלת מבעיית פוריות וכי עלינו להתחיל טיפולי פוריות.
    אני אוהב את אשתי ומכיר אותה היטב ולכן אני יודע שהתקופה הקרובה צפוייה להיות קשה מאוד בעבורה, אשתי נוטה לפסימיות ונוטה להתייאש בקלות והמצב הנפשי שלה מטריד אותי הרבה יותר מטיפולי הפוריות שעלינו לעבור. שמעתי אינסוף סיפורים על הקשיים שזוגות עוברים בזמן טיפולים וכי מערכות יחסים אף רבות התפרקו על רקע זה. כמו שאמרתי אני אוהב מאוד את אשתי וחשוב לי "להתכונן" לתקופה המתקרבת. אני אשמח מאוד לעצות בנוגע לכיצד אני יכול להקל עליה ולהביא לכך שהתקופה הקשה תוציא אותנו מחוזקים. אשמח לכל עזרה שהיא- אם בצורת "עשה" ו"אל תעשה" ואם באופן כללי יותר.

בתודה מראש

אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה בזמן טיפולי פוריות

הוספת תגובה

• זוגיות ופריון

יפעת צאיג
    05/05/2008

הי אור,
    אני מאוד מעריכה את דאגתך לבת זוגך ואכן התקופה הקרובה צפויה להיות לא קלה הדבר הטוב ביותר שאתה יכול לעשות עבורה זה להעניק לה ביטחון באהבתך ובשותפות הגורל שלכם לאורך כל הדרך. תהליך הפריון קשה יותר לאנשים שהצורך שלהם בשליטה גבוהה ובמקרה מאין זה רמת הוודאות היא נמוכה מאוד. אני. מציעה שלפחות בשלבים הראשונים ללוות אותה לבדיקות. תחום הפריון לפחות בשלבים הראשונים שלו יכול להיות מאיים ומבלבל מאוד. לכן כדי שההחלטות יהיו משותפות אני מציעה לך פשוט להיות שם. במידה ואתם מרגישים לחץ, וחרדה אל תהססו לפנות ליעוץ, לדבר על הנושא מהווה פורקן ממוקד שפחות מעיב ומהווה מרכיב מרכזי בחיים המשותפים. מקווה שיהיה זה תהליך קצר. יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מקווה, תודה.

אור
    06/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה