מה עושים עם הריבים????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים עם הריבים????
    נטע
    06/11/2015

איך אתן מתמודדות עם כל הריבים? לא מספיק הזריקות השיבוש בשיגרה היום יום האכזבות הטיפולים שלא נגמרים,, איך מתמודדים עם הריבים??? לפעמים שאני פשוט חושבת לוותר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים עם הריבים????

הוספת תגובה

• לא להתייאש..ובטח שלא לוותר

נועה
    22/11/2015

אחרי כל מה שעברתם..?! ככה לוותר?!??! ומה עם כל הכאבים והחירורים הקטנים והבלתי נסבלים מהזריקות, ןהדרך שעברתם? עכשיו להרים ידיים...?!?!

סתם, אני לגמרי מבינה לליבך, אבל דווקא מהמקום של "לזרוק הכל ולהפסיק" צמחתי והבנתי שאנחנו חייבים תמיכה ועזרה בתהליך.. מצאנו מטפלת מדהימה בשם דורית בן עמי, קידמה אותנו וליוותה אותנו ודאגה לכל החששות, הריבים, התחושה שאנחנו מרימים ידיים.. מדהים כמה שהיא קידמה אותנו ונתנה לנו קצת שקט בכל הבלאגן הזה..

אל תתייאשו..תבינו שצריך תמיכה בתהליך הלא פשוט הזה.. נזכרתי לראות את זה אחרי הרבה מאוד זמן אבל אין ספק שזה הדבר היחידי שהרים אותי מהמצב הזה.. ממליצה בחום.. הרבה בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה