הפלה טבעית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה טבעית
    גילה
    31/05/2007

שלום. אני נשואה למעלה משנה. אחרי הרבה זמן סופסוף נכנסתי להיריון, חשבתי שהתקוות שלי מתגשמות וסופסוף אהיה אמא, אבל אחרי פחות משלושה חודשים הייתה לי הפלה טבעית. עכשיו אני שבורה לגמרי, כבר לא מאמינה שאני אהיה אמא. מה הסיכוי שאם אכנס להריון עוד פעם אני לא אפיל שוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלה טבעית

הוספת תגובה

• 25% מההריונות

יפעת צאיג
    31/05/2007

לצערינו 25% מההריונות מסתיימים בהפלה. הפלות חוזרות מוגדרות כ-3 הפלות רצופות והיא נמצאת רק אצל 3% מהאוכלוסיה. בנוסף רוב ההפלות מתרחשות עקב בעיה כרומוזומלית של העובר ולכן זהו מנגנון סינון של הטבע. אומנם הפלה היא אף פעם לא דבר קל אך זה נוסך תקווה לגבי ההריונות הבאים ולשמחתך זה אומר שאת אכן יכולה להכנס להריון שזה נתון מעודד מאוד. אני ישתף אותך שגם אני חוויתי הפלה בטרימסטר ראשון לאחר טיפולים ולאחר חצי שנה נכנסתי שוב להריון. אז הכל עוד פתוח ואל יאוש. מחזיקה לך אצבעות וכולי תקווה. יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה