מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלה טבעיתגילה31/05/2007
שלום. אני נשואה למעלה משנה. אחרי הרבה זמן סופסוף נכנסתי להיריון, חשבתי שהתקוות שלי מתגשמות וסופסוף אהיה אמא, אבל אחרי פחות משלושה חודשים הייתה לי הפלה טבעית. עכשיו אני שבורה לגמרי, כבר לא מאמינה שאני אהיה אמא. מה הסיכוי שאם אכנס להריון עוד פעם אני לא אפיל שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 25% מההריונות
יפעת צאיג31/05/2007לצערינו 25% מההריונות מסתיימים בהפלה. הפלות חוזרות מוגדרות כ-3 הפלות רצופות והיא נמצאת רק אצל 3% מהאוכלוסיה. בנוסף רוב ההפלות מתרחשות עקב בעיה כרומוזומלית של העובר ולכן זהו מנגנון סינון של הטבע. אומנם הפלה היא אף פעם לא דבר קל אך זה נוסך תקווה לגבי ההריונות הבאים ולשמחתך זה אומר שאת אכן יכולה להכנס להריון שזה נתון מעודד מאוד. אני ישתף אותך שגם אני חוויתי הפלה בטרימסטר ראשון לאחר טיפולים ולאחר חצי שנה נכנסתי שוב להריון. אז הכל עוד פתוח ואל יאוש. מחזיקה לך אצבעות וכולי תקווה. יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?
האם אתם ישרים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)