ממש רע לי - מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממש רע לי - מודאגת
    לירון
    15/05/2008

וסתות 6.1 (אחרונה של גלולות) ואז הפקתי גלולות לאחר מכן וסת טבעי ב 5.2 15.3 ו 16.4 - החודש קיימנו החל מהיום ה 11 יום כן יום לא בתאריכים 26.4 28.4 30.4 3.5 (היינו עייפים לכן פספסנו יום) בחודש שעבר היה בי"מ 21 פרוגסטורון 25NMOL/L לאחר שבי"מ 14 ראו זקיק 18 מ"מ.לצערי קיבלתי היום מחזור אני מתחילה לפחד זה כבר 4 חודשים האם כדאי להיבדק? מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממש רע לי - מודאגת

הוספת תגובה

• ממש רע לי - מודאגת

רונית רוזנטל
    15/05/2008

לירון יקרה,
    חבל מאוד שאת נכנסת לזה המצב
    נכון שברגע שרוצים הריון ולא הולך בחודשים הראשונים מתחילים לחשוב על בעיה אך לדעתי החשיבה צריכה להיות קצת אחרת.
    א. אפשר להמשיך לנסות עוד מספר חודשים ולהתרחק מכל גורם רפואי.
    ב. אפשר לעשות בדיקות בסיסיות שלך ושל בן זוגך ולהבין אם קיימת בעיה.
    ג. לפי בדיקת דם ביום 21 היה ביוץ וזה מעודד (אולי יש צורך בבדיקת זרע).
    ד.לא כל פעם שיש ביוץ- ישירות מגיע הריון.
    ה. אם נראה לך שהזמן "דוחק" ואולי בכל זאת קיימת בעיה פני לרופא הנשים שלך שיפנה אותך למומחה פוריות לברור.
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרונית המשך שאלה בבקשה

לירון
    15/05/2008

היי,
    תודה על היחס!
    האמת היא שהבעיה היא שבסביבות הביוץ - ב10 ימים בהם יש לקיים יום כן יום לא בעלי עייף פיסית (לפעמים) חשבתי אולי לעשות ערכת ביוץ או ללכת שוב לר.נשים ולשאול אותה בי"מ 14 בערך מתי הביוץ ובכך להימנע מתשישות פיסית של עודף סקס. מה את אומרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

רונית רוזנטל
    15/05/2008

לירון יקרה,
    ניתן לפתור את הבעיה ע"י מעקב מחזור טבעי.
    מבצעים בדיקת דם ואולטרסאונד בין יום 8-11 למחזור ואז יודעים מתי יהיה ביוץ ,בהתאם ניתן לקבוע מתי "צריך" לקיים יחסים .ערכת ביוץ פחות מומלצת.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה לרונית בבקשה

לירון
    16/05/2008

רציתי לדעת - יש לי דימום ממש רציני ולא אופייני ל 4 הוסתות האחרונות שהיו לי בחודשים האחרונים מה זה אומר? אני ממש נוזלת ?(סליחה על התאורים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

רונית רוזנטל
    16/05/2008

המלצתי ,
    לגשת לרופא -
    ודאי ימליץ על בדיקות דם שיוכלו להסביר טוב יותר את הנעשה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה לרונית

לירון
    17/05/2008

היי רונית,
    להזכירך קיבלתי וסת ביום חמישי האחרון - הדימום הרציני דעך סה היה רק יום חמישי ושישי וכרגע נראה כי אני לקראת סיום וסת - האם נלחצתי לשווא מהדימום? אמרו לי שייתכן והגוף מתחיל לחזור לעצמו לאחר הגלולות כי זה וסת שאפיינית לתק' שלפני לקיחת הגלולות...הגיוני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

רונית רוזנטל
    17/05/2008

לירון יקרה,
    יתכן שזו אכן הוסת הרגילה שלך.
    מציעה לצאת מהלחץ כיוון שלחץ לא יעזור, לעקוב ולראות לאיזה כיוון מתפתח וכמובן אם משהו לא תקין לפנות לרופא.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ ופריון

יפעת צאיג
    18/05/2008

הי לירון,
    ראיתי את ההתכתבויות ואני מבינה את המצב בו את נמצאת. סוג המחזור והדימום אינם מעידים על בעיית פריון ולכל אישה אופן הדימום וכמותו היא אישית. נשים רבות היום שמפסיקות גלולות אחרי שנים רבות לא מכירות את גופן מספיק כדי לעמוד על האופן שבו המחזור קורה אצלן. תשישות בקיום יחסי המין מאוד מובנת אני ממליצה לחגוג את הביוץ ובכך להקל מהלחץ, לעשות בדיקת ביוץ ביתית כדי לחסוך ריצות שלך והתעייפות וכשהביוץ מגיע לנסות להפוך זאת ליותר רומנטי. כדי להוריד לחץ ולהמנע משיחה הסובבת סביב ביוץ סמנו אחד לשני כמו הדלקת נרות כשחוזרים מהעבודה או פשוט תזמון שלך של היחסים. הסטטיסטיקה מצביעה על 80% הצלחה כאשר מדובר על 12 ביוצים לכן את עדיין בסטטיסטיקה. אם את עדיין מוטרדת פני לבדיקות הורמונאליות ולבדיקת זרע אצל הרופא. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה