היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    קרן
    04/06/2007

עשיתי את כל הבדיקות ההורמונליות והכל יצא תקין,עשיתי בדיקות זקיקים ויש ביוץ הכל תקין,בעלי עשה בדיקת זרע והכל תקין והמחזור שלי סדיר.מה את חושב שיכולה להיות הבעיה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• זמן

יפעת צאיג
    04/06/2007

הי קרן, לא ציינת כמה זמן אתם מנסים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

קרן
    04/06/2007

שנתיים ושבוע :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי קרן

יפעת צאיג
    05/06/2007

מתגובתך נראה שאת אכן סופרת את הימים. יש אחוז מסויים שנקרא אי פריון שאינו מוסבר. אני מאמינה שניתן לשפר את הסיכויים לפריון בעזרת טיפולים אלטרנטיביים שתורמים לקליטה ייצור ואיכות הביציות ביציות כמו: יוגה לפריון, דיקור סיני, רפלקסולוגיה וכו'. למרות שאני יודעת עד כמה מתסכל שאין סיבה בה אפשר לטפל עדיין לאי פריון בלתי מוסבר יש אחוזי הצלחה גבוהים יותר. אל תתיאשי אני ממליצה לשלב בין הטיפולים כדי לאפשר הזדמנות מקסימלית לתינוק. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה