עוברים מוקפאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוברים מוקפאים
    טלי
    22/05/2008

שלום,

הייתי רוצה לדעת היכן אני יכולה לקבל מידע לגבי חלקות תאי העובר, מידע לפני החזרת עוברים מוקפאים...ועוד.

ניסיתי כל מיני אתרים באינטרנט אך אף אחד מהם לא ממש ענה לי על השאלות.

לפני כשבועיים עברתי הפלה לאחר החזרת עוברים שהתחלקו עד ליום ההחזרה ל-7 ו-6 תאים, אני מאוד רוצה לדעת באם זו איכות טובה...מה גם שזו הפלה שנייה שלי....

לתשובתכם אודה עד מאוד.

המון תודה מראש.

טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוברים מוקפאים

הוספת תגובה

• חלוקת תאים

יפעת צאיג
    22/05/2008

בד"כ תאים שמתחלקים טוב הם תאים זוגיים, 4,6,8 אך אין זה אומר שאם תא יתחלק למספר לא זוגי לא יהיה הריון. בגוף יש מערכת ביצוי ואיזון לכן לא כל מה שרואים במעבדה ממשיך באותו קצב בגוף. נשים רבות חוות הפלות והפלה שניה נמצאת עדיין בסטטיסטיקה (אני יודעת שהמשפט הזה לא מעודד.. כשרוצים הריון לא ממש מעניינת הסטטיסטיקה..) אומדן על איכות הביציות ניתן להעריך על ידי כמה ביציות נשאבות כל פעם וכמה מהם מופרות. כמות ההפריות יכולה לנבוע גם מאיכות הזרע. להכל היום יש טיפול כך שאין חשש יש רק חשיבות רבה לאיתור הבעייה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה