מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוברים מוקפאיםטלי22/05/2008
שלום,
הייתי רוצה לדעת היכן אני יכולה לקבל מידע לגבי חלקות תאי העובר, מידע לפני החזרת עוברים מוקפאים...ועוד.
ניסיתי כל מיני אתרים באינטרנט אך אף אחד מהם לא ממש ענה לי על השאלות.
לפני כשבועיים עברתי הפלה לאחר החזרת עוברים שהתחלקו עד ליום ההחזרה ל-7 ו-6 תאים, אני מאוד רוצה לדעת באם זו איכות טובה...מה גם שזו הפלה שנייה שלי....
לתשובתכם אודה עד מאוד.
המון תודה מראש.
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלוקת תאים
יפעת צאיג22/05/2008בד"כ תאים שמתחלקים טוב הם תאים זוגיים, 4,6,8 אך אין זה אומר שאם תא יתחלק למספר לא זוגי לא יהיה הריון. בגוף יש מערכת ביצוי ואיזון לכן לא כל מה שרואים במעבדה ממשיך באותו קצב בגוף. נשים רבות חוות הפלות והפלה שניה נמצאת עדיין בסטטיסטיקה (אני יודעת שהמשפט הזה לא מעודד.. כשרוצים הריון לא ממש מעניינת הסטטיסטיקה..) אומדן על איכות הביציות ניתן להעריך על ידי כמה ביציות נשאבות כל פעם וכמה מהם מופרות. כמות ההפריות יכולה לנבוע גם מאיכות הזרע. להכל היום יש טיפול כך שאין חשש יש רק חשיבות רבה לאיתור הבעייה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)