מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש מצב להריוןanyone22/05/2008
שלום לכן,
אני מטופלת במרפ' פוריות, לאחר צילום רחם, נאמר לי שישנה חצוצרה אחת סתומה והשניה לא במצב הכי טוב, הופניתי להפריה חוץ גופית וחיכיתי למחזור שיגיע בכדי שאלך לעבור את התהליך.
המחזור איחר לי כבר 12 יום בבדיקה ביתית היה שלילי לאחר יומיים ביצעתי בדיקת דם להריון בדיקה כמותית והתוצאה היתה 340 חיובי נכון להיום האחות אמרה לי לבצע שוב בדיקת דם ביום ראשון לראות אם זה הוכפל, האם ייתכן שזה באמת הריון למרות שאני ידעתי שישנה בעיה אני לא מאמינה וכבר לא מבינה כלום מה נראה לכן?
מצטערת על האורך, תודה על ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש מצב להריון
רונית רוזנטל22/05/2008חגית יקרה,
ודאי שיש מצב להריון.
הרבה פעמים אנו רואים הריונות לאח רצילום רחם!
הבדיקה שערכת אכן אומרת שיש התחלה.
בטא כמותי אמור להכפיל עצמו כל יומיים.
לכן ,
ראשית -חשיבה חיובית
שנית- הרבה סבלנות זו רק ההתחלה
שיהיה בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
anyone22/05/2008תודה תודה אלפי תודות על התשובה המהירה.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה...
יפעת צאיג25/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)