בת 40 אחרי הפריית מבחנה מתרומת זרע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 40 אחרי הפריית מבחנה מתרומת זרע
    טליה
    06/06/2007

היי איזה כייף שיש פורום כזה ממש במקרה גיליתי יישר כח!!!
    שמי טליה גרושה ללא ילדים החלטתי להביאי ילד מתרומת זרע אני אחרי הפריה ולצערי הבדיקה יצא שלילית בדיקת הדם. ערכתי את הבדיקה ב-6\5 ועדיין לא קיבלתי מחזור ושום סימן שזה בדרך להבדיל מהפרייה הראשונה שהיו לי לחצים והתכוצוית וסימנים שאני צריה לקבל וסת השאלה שלי היא כזאת אם לאחת הבנות היה או ניתקלה במקרה כזה ומה הייתן מציעות לעשות ? בהצלחה לכל הבנות שבורא עולם ייתן לכל אישה ת פרי ביטנה אמן ואמן!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הריון

יפעת צאיג
    08/06/2007

אני מחזיקה אצבעות ומקווה שהתוצאה חיובית...
    כל הריון הוא בפני עצמו ולאו דווקא מלווה בסממנים. כולי תקווה שההריון המיוחל אכן בדרך.יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי החזרת עוברים כמה מומלץ ללכת

חווה
    10/06/2009

שבתי לעבודתי ,בעבודה אני הולכת כ 4 ק"מ ביום {לא בלחץ} עבודת שטח מה שניקרא שבתי לעבודה יום אחרי ההחזרה האם זה בסדר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר החזרת עוברים

רונית רוזנטל
    12/06/2009

חווה שלום,
    ממליצה בחום לחזור לשיגרה רגילה, אם הלכת לפני המשיכי גם כעת
    השיגרה טובה ונכונה ביותר במצבים אלו,
    בהלצחה גדולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה