המלצה על רופא בבקשה - דחוף !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה על רופא בבקשה - דחוף !!!
    מיכאלה
    07/06/2007

בוקר טוב לכולן,
    אני פעם ראשונה בפורום הזה, מצאתי אותו במקרה בגוגל ומאוד שמחה לגלות שיש פורום שעוסק גם בהיבטים הנפשיים של בעיות הפוריות.
    ולשאלתי: אני צריכה המלצה על רופא נשים של מכבי (או מכון פוריות שעובד עם מכבי, אבל לא נראה לי שיש כזה) באזור חיפה דחוף מאוד (אני לפני התחלת מחזור טיפולים חדש).

רקע: בת 33 +1 (בן 3.8). ההריון הראשון היה ספונטני אחרי נסיונות של שנתיים וחצי. מאז שהילד נולד (כמעט 4 שנים) אנחנו בלי אמצעי מניעה בכלל. כשנה וחצי ניסינו נסיונות מכוונים ללא טיפולים, אח"כ התחלנו השבחות והזרעות. כעת אני נמצאת אחרי מחזור שלישי של השבחות והזרעות (בשילוב עם מעקב זקיקים, אוביטרל ותמיכה של אנדומטרין). ההזרעה השניה הצליחה, אך עברתי הפלה טבעית וגרידה בשבוע 11 (לפני כחודשיים).

בטיפול האחרון (שהיה חשוב לי מאוד, כי אומרים שיש סבירות גבוהה להצלחה אחרי הפלה...) הייתי צריכה הזרעה במוצאי החג (שבועות) והרופא שלי קבע איתי ואף אמר לי להזריק אוביטרל בערב חג (והזרקתי), אך ברגע האחרון ביטל ואפילו לא דאג לרופא אחר (אמר שאחפש בעצמי). מאד סמכתי עליו מבחינה מקצועית, אך כעת אני מרגישה שלא אוכל לסמוך עליו עוד.

חשוב לי שהרופא יבצע הזרעות בעצמו, שיהיה אחראי, שיהיה מספיק זמין ובמקרה שלא, שיהיה לו גיבוי.
    כמו כן, שיפנה אותי למעקב זקיקים ובדיקות דם (שלא יוותר על חלקים מה"פרוטוקול") וכמובן- שיהיה מקצועי.
    אשמח לקבל המלצה כלשהי!
    בהצלחה לכולן ותודה רבה,
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המרכז לבריאות האישה

יפעת צאיג
    08/06/2007

במכבי יש מרכז לבריאות האישה שבו מבצעים את כל הבדיקות במקום אחד ובד"כ מצויים בו עד שני רופאים. שווה לנסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך ללכת לרופא טוב..

יפעת אחרת
    10/06/2007

שלום ליאת ,ליבי איתך ,גם לי סיפור דומה והתמודדתי בעזרת שני דברים חשובים ,טיפול בדיקור סיני שחולל פלאות והחזיר לי את השלווה והבטחון שכל כך נזקקתי לו ויש צורך ברופא טוב,רגיש ,מקצועי כמו ד"ר לויט מחיפה שאין כמוהו ,אפשר ללכת אליו באופן פרטי הוא לא גובה מחיר עתק כמו שאר הרופאים וניתן לקבל החזר מהביטוח של קופת חולים ,לדעתי אם הרצון שלך לילד כל כך עז צריך לשים את השיקול הכלכלי בצד ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן?

תקווה
    18/06/2007

היכן מתקבלים לטפל אצל לויט באופן פרטי? באיזה בית חולים וכמה זה עולה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה