מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מות עוברמור28/05/2008
לפני כמעט שנתיים נכנסתי להריון באופן טיבעי ובלי בעיה עברתי הריון תקין לחלוטין ללא כל בעיה לא לי ולא לעובר ובשבוע 39 הלכתי לבדיקה שיגרתית אצל הרופא ולא היה דופק לעובר ולצערי לא היה מה לעשות וילדתי עובר מת מאז עבר כמעט שנתיים ואני לא מצליחה להיכנס להריון אני בטיפול של רופא נשים ואין לו כל כך הסבר והרופא שולל IVF
לדעתך יהיה הרייון טבעי או שבכל זאת עדיף לעשות IVF?
הזמן שזה לוקח זה זמן סביר? והאם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון
רונית רוזנטל28/05/2008מור יקרה,
ראשית צר לי על העבר.
שנית- להסתכל קדימה ולהתחיל בירור.
לא צריך לקפוץ ישר להפריית מבחנה אך בהחלט יש טעם לעשות ברור.
מציעה שתפני למומחה פוריות והוא יוכל לערוך את כל הנחוץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון לאחר טראומה
יפעת צאיג28/05/2008הי מור, החוויה שעברת אינה חוויה קלה וזאת גם החוויה ההריונית היחידה שיש לך כך שאין לי ספק שהפחדים והחששות גם באים לידי ביטוי באופן גופני. להכנס להריון באופן טבעי, תמיד יש סיכוי אך לדעתי חשוב שתעשי את כל הבדיקות ההורמונאליות וצילום רחם ורק אחרי נוכל לראות אם יש בעיה ממשית או מדובר בתגובה גופנית שנובעת מטרואמה. במידה והכל תקין אני מאמינה שייעוץ אישי ומקום לפרוק בו בהחלט יכולים לתמוך בתהליך ולעודד את הנפש והגוף להתכונן להריון נוסף. מבינה לליבך ומקווה שהדרך תהיה קצרה. יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמות עובר - תגובה
מור28/05/2008עשיתי את כל הבדיקות הנדרשות כולל צילום רחם והכל נמצא תקין
אני כרגע נמצאת בטיפול רפואי ובמשך השנתיים האלו עברתי כמה הזרעות אך ללא הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ
מור28/05/2008יפעת , את מטפלת ביעוץ אישי בנושא שלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ
יפעת צאיג29/05/2008כן, את יכולה לפנות אלי במייל או בטלפון הישיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)