מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תמיכה רגשית - איזור הצפוןשי09/06/2007
בדומה למה שכתבו כאן גם נשים אחרות, אני עוברת טיפולי פוריות, במקביל מנסה לשמר / לקדם את הקרירה ולשמור על החיוך על הפנים, ומתחילה להשבר...
אשמח אם תוכלי להמליץ לי על מטפל/ת שעוסק/ת בנושא באיזור חיפה/ העמקים?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבדיקה
יפעת צאיג11/06/2007הי שי, כפי שציינת רבים שואלים אותי על מטפלים באיזורים אחרים מלבד מרכז הארץ. מכיוון שיש מעט מאוד מטפלים בכלל בתחום הפריון אני מנסה כרגע לבדוק על אפשרויות. מקווה לחזור במהרה. יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
שי12/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אילנית16/06/2007שי יקירה
אנא ראי הודעתי למעלה
אני מזמינה אותך לצור עימי קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצת תמיכה ביקנעם
לימור17/06/2007מתגבשת קבוצת תמיכה והעצמה לנשים המתמודדות עם קשיי פריון
את יכולה ליצור איתי קשר בטלפון: 052- 8345644
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטפלים אזור צפון
רונה10/07/2007במידה ותרשמי מייל אעביר לך עזרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם היפוכונדרים?
האם אתם היפוכונדרים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)