זקוקה לתמיכה וייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לתמיכה וייעוץ
    ענבל
    03/06/2008

שלום!
    אני בת 28 ומנסה כשנה להכנס להריון. לאחר 3-4 חודשים של הזרעות עשיתי צילום רחם (אגב, בדיקה נוראית) שהראה כי חצוצרה אחת סתומה ואחת פתוחה.
    הרופא שלי נתן לי בחודש שעבר איקאקלומין וזריקה אחת של אויבטרל ובבדיקות מעקב ביוץ שעשיתי במהלך החודש היה זקיק בשל בשתי החצוצרות.
    לאחר הזרעה, בכל זאת קבלתי היום מחזור.
    נראה היה כי יש את כל התנאים להריון (בדיקות הדם של ההורמונים תקינות). מה יכול להיות לא בסדר? למה זה לא מצליח? זה כל כך מתסכל.. אולי יש משהו שלא אני ולא הרופא חשבנו עליו עד עכשיו??
    תודה רבה רבה
    ענבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לתמיכה וייעוץ

הוספת תגובה

• תמיכה וייעוץ

רונית רוזנטל
    03/06/2008

ענבל יקרה,
    המהלכים הם כך:
    בדיקות הורמונליות, צילום רחם, בדיקת זרע.
    לא כל הזרעה מסתיימת בהריון לכן ממליצה,
    ראשית הרבה סבלנות וחשיבה חיובית .
    הרי בסיכומו של דבר נבדקת וטופלת כמו שצריך.
    אנו רואים לעיתים קרובות הריונות ספונטאניים לאחר צילומי רחם.
    תני צאנס!
    קחי נשימה לעוד כמה חודשים..

בסופו של דבר יגיע ההריון .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיכה

יפעת צאיג
    04/06/2008

הי ענבל, אני מבינה את הרגשתך ובאמת התהליך הוא מאוד מתסכל. הזרעות הן תחילת הדרך ומקווה שיהיו גם הסוף. ראשית הסטטיסטיקה מדברת על 90% הצלחה במהלך 12 ביוצים. כך שניסיונות של שנה ללא כיוון לביוץ יכולים להטעות. דבר שני נסי להתמך כדי לעבור את התהליך ביתר קלות כמו טיפולים אלטרנטיביים שיכולים למקסם את סיכויי הקליטה, שיחות פסיכותרפיה, שיוכלו להיות לצידך בזמנים קשים אלו ולהוות רגיעה נפשית שחיונית לקליטת הריון. בהצלחה. יפעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה