הגברת סיכוי להכנס להריון באופן טבעי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגברת סיכוי להכנס להריון באופן טבעי
    ענת
    10/06/2008

אני בת כמעט 39, בעלי בן 45. אנחנו הורים לשתי בנות (3.5 , 2.5 שנים) בהריונות טבעיים ותקינים. אני רוצה מאוד את השלישי וכבר מזה יותר משנה מנסה באופן טבעי. בעלי לא מתנגד אך מסרב להגיע לטיפולים. בדיקות הורמונליות, צילום רחם ומעקב זקיקים וביוץ תקין אצלי. בדיקת זרע שלו סבירה (מורפולוגיה נמוכה - 4%).
    מאחר ובעלי מסרב לטיפולים, רציתי לשאול מה סיכויינו להכנס להריון באופן טבעי והאם יש משהו שאפשר לעשות כדי להגביר את הטיפול, למעט טיפולים.
    אגב, אני כבר ניסיתי מעקב זקיקים באולטראסאונד וכן בערכת ביוץ, דיקור, שינוי תזונתי אך לצערי עדיין ללא הצלחה.

תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הריון טבעי

יפעת צאיג
    10/06/2008

הי ענת, שאלתי היא כמה מהפעמים שניסיתם אכן כיוונתם לביוץ? נראה שמיצית את הפתרונות הטיבעיים וזאת במידה והלכת למומחים בתחום הפריון. הסטטיסטיקה מדברת על 80% הצלחה במהלך שנה של 12 ביוצים. מכיוון שיש גם את מדד הגיל יכול להיות שדרוש יותר זמן וזאת במידה ולא יחול שינוי הורמונאלי משמעותי בזמן הזה. כמובן שסיכוי עדיין קיים וממליצה לך להמשיך במה שאת כבר עושה.
    המון הצלחה. יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה