מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחםי'17/06/2008
בגיל 17 עברתי גרידה. לא זכור לי שנעשתה לי בדיקה לתקינות הרחם אי פעם. עד היום לא הייתי מודעת לחיוניות של בדיקה זו. היום אני בת 28 , מנסה להרות כ- 8 ח', לבינתיים ללא הצלחה.
מחזור סדיר כמו שעון. ביוצים תקינים. האם אתה ממליץ לי לבצע צילום רחם?
הרופא נשים (החדש שלי) זרק לי לאויר, אחרי שאמרתי לו שבגיל 17 עברתי גרידה, שאולי פגעו לי בחצוצרות, אבל לא הסכים לתת לי הפניה לצילום רחם כי "זה מוקדם מדי" .
מה אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה - צילום רחם
עדן17/06/2008היי לך
בתור מי שעברה צילום רחם אני יכולה להגיד לך שזה מאוד מאוד לא נעים
כואב ולא משהו שרופאים "מחלקים " למטופלות בגלל שזה הליך פולשני וטראומתי
לי לפחות
אומנם זה ליך של 4 דקות אבל אלו ארבע דקות כואבות שאם אין צורך לעבור את ההליך אז באמת שמיותר
תאמיני לי אם חס ושלם תצטרכי הרופא ישלח אותך לזה עם אימרת אני מצטער
מקוה שעזרתי
עדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
רונית רוזנטל18/06/2008י שלום,
צילום רחם ענין חיוני ביותר באבחון.
במיוחד לאור עברך ונסיונותייך במשך 8 חודשים.
מציעה למצוא רופא שיהיה מוכן לתת הפניה.
הצילום גם אבחוני וגם טיפולי לכן יש חשיבות בביצועו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול ומצב נפשי
יפעת צאיג18/06/2008נראה שאת לא רגועה לגבי היכולת שלך להכנס להריון ולטעמי ברגע שיש חשש עדיף להבדק ולהמנע מעיקוב בתהליכים. מצאי רופא שיתן לך הפנייה לצילום אך במקביל הבטיחי לעצמך שבמידה והכל תקין את ממשיכה כרגיל ביחסי מין סדירים עם כיוון לביוץ לפחות עד שתעבור שנה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כואב בכלל!
הדס04/09/2008עשיתי צילום רחם אצל ד"ר טוגנרייך- מטעם קופ"ח לא הרגשתי כלום ממש! הייתי בשוק שנגמרה הבדיקה... אל תפחדי בכלל- שווה מאוד לבצע את הבדיקה כדי לוודא תקינות החצוצרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)