בדיקת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת הריון
    חסוי
    18/06/2008

יפעת שלום המחזור שלי בדר"כ סדיר ואני מטופלת. החודש לא עשיתי טיפולים והמחזור איחר לי בחמישה ימים עשיתי בדיקת הריון פעמיים אבל התוצאה היא שלילית הלכתי לרופא שלי הוא עשה לי בדיקת הריון היום והיא שלילית, יש סיכוי שבכל זאת אני בהריון ?כי הוא אמר לי אם את לא מקבלת עד יום רביעי הבא נבצע לך בדיקת דם ואם אני כן אקבל אז הלאה..לצילום רחם וחוזר כל העיניין. נוסף לזה אני שוקלת לעזוב את העבודה בגלל לחצים נפשיים..אני רוצה להשאר בבית בשנה הקרובה ולא לעבוד לנסות להכנס להריון אבל במקביל ללמוד משהו שזה 6 שעות בשבוע במקום 45 שעות עבודה מה נירא לך הסיכויים יהיו יותר גדולים?? מצפה מאד לתשובה ממך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת הריון

הוספת תגובה

• בדיקת הריון

רונית רוזנטל
    20/06/2008

עליזה יקרה.
    תמיד יש סיכוי להריון. באמת מציעה שתחכי ותבצעי בדיקה כמו שהרופא יעץ לך.
    לדעתי דווקא בתקופה זו רצוי עיסוק גם בדברים נוספים.
    לעזוב עבודה נוכחית אך לחפש משהו שיעסיק אותך.
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויים בטיפולים

יפעת צאיג
    21/06/2008

לגבי ההריון אני מציעה לך לפעול לפי המלצת הרופא ובהחלט כדאי לקוות לטוב. לחצים נפשיים אכן משפיעים על הכניסה להריון אך גם חשיבה חיובית הרגשה של מיצוי עצמי ושלמות לכן אם את מרגישה שהעבודה מהווה יותר גורם מלחיץ עבורך כדאי לעשות שינוי מצד שני האם תהיי מסופקת מאושרת רגועה ובעלת ערך עצמי אכן זה יכול לעזור לקליטת ההריון. המון בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה