שחלות פוליציסטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיות
    נופר
    21/06/2008

שלום,
    אני סובלת משחלות פוליציסטיות ונוטלת גלולות בכדי לטפל בסימפטומים
    לאחרונה אני מתחילה לחשוש מבעיות בכניסה להריון
    אשמח לקבל תגובות מנשים שיש להן את אותה בעיה ותשובות על דרכים לפתור אותה ולא רק לטפל בסימפטומים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פוליציסטיות

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיות

רונית רוזנטל
    21/06/2008

נופר יקרה,
    אבחון דבר חשוב ביותר.
    ברגע שידעו מה הבעיה יוכלו לטפל.
    במצבים כאלו הטיפול די קל
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיות

יפעת צאיג
    21/06/2008

אבחון הוא בהחלט חשוב ולכן גם אם אין ברצונך להכנס להריון כעט אני ממליצה לך לטפל בסימטומים על ידי תזונה הרגישה לאינסולין ולהעזר בטיפול נטורופתי שישפר את איכות חייך כעט ויקל עליך כניסה להריון כשתרצי..
    בהצלחה ואל דאגה כל דבר בזמנו. בהצלחה
    יפעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיות

שירלי
    25/06/2008

היי מתוקה. קראתי את שאלתך ולצערי "למטבע תמיד יש שני צדדים". מצד אחד אומרים לך "הא זה כלום אפשר לטפל הכל בסדר". אני חיה עם שחלות כאלה. אני מנסה להרות מגיל 22 וללא הצלחה בגלל שחלות פוליציסטיות ואני אצל טובי המומחים. לא יודעת אם זה מעודד או לא אבל לא הכל וורוד.אני ממליצה לך קודם כל לכי תקני את הבדיקה לביוץ מהסופר פארם. תראי אם את מבייצת בכלל. יש לי 2 אחו\יות ושתיהן עם שחלות כאלה ולשתיהן יש ילדים. אחרי שתביני אם יש לך בכלל ביוץ תעקבי אחר התאריכים ואז תנסי. גם אם יש לך מחזור לא אומר שאת מבייצת. אם כל הבדיקות דם שלך הן בסדר ויש לך ביוץ אז את יכולה להיקלט להריון. אני מאחלת לך הצלחה מרובה. שירלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה