שאלה די מטרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה די מטרידה
    חסוי
    22/06/2008

יפעת ורונית ערב טוב לכם! אני רוצה להתייעץ בבעיית פוריות שהובחנה לפני שנה ברך .אני ובעליי נשואיים שנתיים לאחר שנה וחצי התחלנו בטיפולים , העשיתי 4 הזרעות ולא הלך דבר. עכשיו אני צעירה יש לי ביוץ באופן מסודר והבעיה היא אצל בן זוגי הזרע שלו חלש לאחרונה (תנועתיות בן 4 אחוז ל23 אחוז)הפנו אותו להפרייה השאלה שלי אם יש סיכוי בהפרייה למרות החולשה של הזרע ?או ללכת על תרומת זרע מה אתם ממליצות לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה די מטרידה

הוספת תגובה

• שאלה די מטרידה

רונית רוזנטל
    22/06/2008

שלום חסוי,
    כשתקדמים שלב ומדברים על הפריית מבחנה, בהחלט שיש פתרונות טובים.
    במיוחד לבעיות זרע.
    יש מקור לאופטימיות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית זרע

יפעת צאיג
    23/06/2008

בעיית זרע ניתן לשפר על ידי נטורופתיה ובמחקר האחרון רואים כי חומצה פולית במינון כמו של נשים משפרת את תנועתיות הזרע ומורפולוגיה. נכון שהפתרון הטוב ביותר לתנועתיות היא הפרייה כי ההפריה מדלגת על היכולת של הזרע לנוע ומביאה אותו ישירות לביצית. לא כל כך מהר הולכים לתרומת זרע ובהחלט יש סיכוי ואפילו סיכוי טוב. בהצלחה ושמרי על אופטימיות. יפעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

חסוי
    23/06/2008

שוב שלום. האם במרפאה שלכם אתם מטפלים בעיניין הזה ואיפה אתם ממוקמים בארץ אודה לתשובה מהירה תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

יפעת צאיג
    24/06/2008

פני אלי במייל או טלפונית ואשמח לעזור לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה