מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה די מטרידהחסוי22/06/2008
יפעת ורונית ערב טוב לכם! אני רוצה להתייעץ בבעיית פוריות שהובחנה לפני שנה ברך .אני ובעליי נשואיים שנתיים לאחר שנה וחצי התחלנו בטיפולים , העשיתי 4 הזרעות ולא הלך דבר. עכשיו אני צעירה יש לי ביוץ באופן מסודר והבעיה היא אצל בן זוגי הזרע שלו חלש לאחרונה (תנועתיות בן 4 אחוז ל23 אחוז)הפנו אותו להפרייה השאלה שלי אם יש סיכוי בהפרייה למרות החולשה של הזרע ?או ללכת על תרומת זרע מה אתם ממליצות לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה די מטרידה
רונית רוזנטל22/06/2008שלום חסוי,
כשתקדמים שלב ומדברים על הפריית מבחנה, בהחלט שיש פתרונות טובים.
במיוחד לבעיות זרע.
יש מקור לאופטימיות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית זרע
יפעת צאיג23/06/2008בעיית זרע ניתן לשפר על ידי נטורופתיה ובמחקר האחרון רואים כי חומצה פולית במינון כמו של נשים משפרת את תנועתיות הזרע ומורפולוגיה. נכון שהפתרון הטוב ביותר לתנועתיות היא הפרייה כי ההפריה מדלגת על היכולת של הזרע לנוע ומביאה אותו ישירות לביצית. לא כל כך מהר הולכים לתרומת זרע ובהחלט יש סיכוי ואפילו סיכוי טוב. בהצלחה ושמרי על אופטימיות. יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקום
חסוי23/06/2008שוב שלום. האם במרפאה שלכם אתם מטפלים בעיניין הזה ואיפה אתם ממוקמים בארץ אודה לתשובה מהירה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקום
יפעת צאיג24/06/2008פני אלי במייל או טלפונית ואשמח לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)