רווקה ורוצה ילד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רווקה ורוצה ילד
    ש.
    13/06/2007

אני בת 34 ורווקה. אני מאוד רוצה ילד ופוחדת לפספס את הרכבת. הדילמה שלי היא אם לנסות להיכנס להריון באופן טבעי, אין לי כרגע מועמד מתאים אז זה אומר לחפש מישהו רק בשביל זה שזה נראה לי לא הכי מוסרי בעולם (ואז גם תהיה הדילמה של אם לשאול אותו או לא ואם לספר או לא). או ללכת לטיפולי הפריה ולעבור את כל זה לבד עם כל הקושי, כשאני יכולה להיכנס להריון באופן טבעיץ מישהי כאן יכולה לייעץ לי מה לעשות? אולי עברה דילמה דומה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רווקה ורוצה ילד

הוספת תגובה

• היי רווקה אני באותו מצב שלך והחלטתי

טליה
    13/06/2007

להביאי ילד מתורם בהפריית מבחנה האומנם התהליך קצת קשה את צריכה להיות מוכנה ובשלה לעניין ! אני אחרי שני הפריות ללא הצלחה ומחילה את השלילשית בקרוב ביולי אשמח לעזור בכל שאלה ובהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלטה אינדיבידואלית

יפעת צאיג
    17/06/2007

ההחלטה להביא ילד וממי משתנה בין אישה לאישה. יש כאלה שיעדיפו תרומת זרע בגלל אנונימיות האב ויש כאלו שיעדיפו למצוא עבור הילד אבא כמו מזוגות חד מיניים. כל פתרון שיראה לך ותהיי שלמה עימו הוא בסדר והחשוב ביותר שתרגישי שלמה עם ההחלטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה