טיפולי IVF כושלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי IVF כושלים
    Ruth
    25/06/2008

שלום רב למנהלות הפורום. ברצווני לשתף אותכן בטיפולים שאנחנו עוברים בתקופה אחרונה ואכן לקבל ייעוץ והכוונה אשר יוביל להריון. אנחנו זוג צעיר, אני בת 27 ובעלי בן 30. יש לנו ילדה מקסימה בת 3 אשר הושגה בהזרעה שמינית לאחר שנתיים של ניסיונות כושלים. הפעם, לאחר אין ספור הזרעות אנו נמצאים בטיפולי פוריות מתקדמים יותר, ז"א הפרייה חוץ גופית, על מנת להביא עוד ילד לעולם. מאז ביצענו שאיבה אחת בה נשאבו 22 ביציות אך רק 7 הופרו אותם נאלצנו להקפיא מפני שלא יכולנו להחזיר מייד בגלל היווצרות הציסטה לאחר הטיפול ההורמונלי. מאז, ב-2 החזרות לא נקלטו הריונות (כל פעם שני עוברים), ובהחזרה האחרונה, רגע לפני ההחזרה התברר שהעוברים לא שרדו (הקפאה והפשרה) ולכן נאלצנו לבטל. אנו עומדים בפני דילמה קשה האם להתחיל הכל מהתחלה- שאיבה, החזרה המלווים בנטילת תרופות הורמונליות או לפנות לטיפול בפוריות בדרך הקונוונציונאלית ועוד... חשבנו על קבוצת תמיכה שתעזור לנו להתמודד עם העומס הרגשי. אולי... יש ביכולתכן להמליץ לנו על המשך הטיפול, לאן לפנות...? נשמח לתגובתכן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי IVF כושלים

הוספת תגובה

• טיפולי IVF כושלים

רונית רוזנטל
    26/06/2008

Ruth יקרה,
    מספר שאלות:
    מאיזה איזור בארץ , באיזו קופה מבוטחת ,היכן נערכו הטיפולים?
    ובהמשך המלצותי,
    יש לראות את המטרה שהיא בעצם הבאת ילד לעולם ואיתה לצעוד קדימה .
    זה ששאבו לך 22 ביציות נהדר! 7 הפריות יפה,
    צריך המון סבלנות.
    זה שפעם אחת לא הצליח לא אומר כלום על ההמשך.
    המשיכו, אולי שנו פרוטוקול , שוחחו עם הרופא והגיעו להחלטה הטובה לכם.
    אשמח לעזור בהמשך בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למידה מטיפולים

יפעת צאיג
    01/07/2008

הי, אני מאמינה שחשוב ביותר לילמוד את הגוף מטיפולים קודמים ולמצוא את הדרך הטובה ביותר לכם. אני ממליצה לבדוק אפשרויות נוספות שיכולות להקשות עליכם כמו בעיות משפחתיות של משקל, סכרת, פעילות מעיים, קנדידה וניתוחים ויכול להיות שבמידה ויש בעיה אחרת שנוכל לפתור אותה זה ישפיע על איכות העוברים וקליטתם. אין לי ספק שזה קושי איש וזוגי אדיר וממליצה לכם בחום להעזר בקבוצות תמיכה או טיפול זוגי או אישי. העיקר תנסו להקל עליכם את הדרך עד כמה שניתן.
    המון הצלחה
    יפעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה