בת 44 לא יודעת כבר מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 44 לא יודעת כבר מה לעשות
    השרון
    03/07/2008

שלום, בת 44. ילד בן 3.5 מהפרית מבחנה רביעית. מאז עוד 9 הפריות. הריונות: אחד לפי הלידה ועוד 2 אחרי הלידה (איבוד דופק). הזרע תקין (לאחר מעקב אצל מומחה), כל הבדיקות מצידי נעשו -לא נמצאה בעיה. צילום רחם, היסטרוקסקופיות, קריוטיפ לשנינו, בדיקות דם בבילינסון כדי להבין אם יש סיבה לאיבוד ההריונות. המסקנה שלי שנותרה אולי היא הביציות זקנות. ניצלתי את כל 6 הטיפולים דרך המושלם של הכללית. חזרתי לממשלתי, שם לאחר טיפול 1 שנכשל, כבר לא רוצים לטפל בי. הטענה שהסיכוי קטן מהסיכון (סרטן לסוגיו). נבדקת אצל כירורג שד כל רבעון. לגבי סרטן השחלות- אין הרי ממש דרך לעקוב, למיטב ידיעתי. חושבת לעבור למכבי (אין תקופת הכשרה עכשיו). לא מוצאת את עצמי מוותרת על עוד ילד. מדברים איתי על תרומת ביצית אך לא ניראה לי. שילבתי בחלק מהטיפולים דיקור ורפלקסולוגיה ועוד סידרה של טיפולים "קינסיולוגיה&qu מ"להתפלל לאלוהים זרים" חושבת שמיציתי ונגמרו לי הרעיונות והפחד מחלחל עמוק יותר ויותר. מצד אחד להישאר עם ילד 1 בבית-פחד ענק ושחור ומצד שני- הסרטן הזה מטריד. לסיכומו של עניין, עדיין רוצה לנסות להרות. מרגישה כמו בהימורים - ההצלחה הגדולה בדיוק עכשיו מעבר לדלת והפעם זה יצליח. לא מסוגלת לקבל "לא". יש לכם רעוינות בשבילי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 44 לא יודעת כבר מה לעשות

הוספת תגובה

• לא יודעת כבר מה לעשות

רונית רוזנטל
    04/07/2008

השרון יקרה,
    בגילך אנו רואים מעט מאוד הריונות שמסתיימים בלידה וילד בריא.
    אומנם זה קשה לשמוע אך זו המציאות.ניתן ל"יפות" לפזז ולרננן אך זה לא יעזור.
    בידי שתי הצעות:
    להמשיך ולנסות כמה שמאפשרים לך
    או לחילופין להתמקד בתרומת ביציות שמניבה הריונות מוצלחים.

אם בסיכומו של דבר את רוצה ילד עשי איזה קפיצה קדימה במחשבותייך ונסי לשקול תרומת ביצית.
    שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה