מתי ביוץ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי ביוץ?
    DGANIT
    06/07/2008

בדרך כלל אני מקבלת המחזור בין 25 ל28יום לפני שלושה וחצי חודשים לקחתי פרימולט נור במשך 10 ימים 2 כדורים בערב לאחר את המחזור בעקבות חתונתי לאחר הפסקת הכדורים קיבלתי את המחזור ב14/4 המחזור הבא היה לאחר 24 יום ב 7/5 אין לי מושג למה אולי מלחץ כלשהוא קיבלתי את המחזור הבא לאחר 19 יום ב25/5 חודש לאחר מכן קיבלתי לאחר 31 יום ב23/6 הייתי רוצה לדעת לגבי החודש ה7 האם אני יכולה לדעת מתי מתרחש הביוץ? יש לציין שאני שומרת על הלכות טהרת המשפחה ורק לאחר 13 יום אני יכולה לקיים יחסים אשמח לקבל תשובה תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי ביוץ?

הוספת תגובה

• ביוץ

יפעת צאיג
    06/07/2008

הי, ממליצה לך לעקוב אחר הביוץ במיוחד לאור אי דיוקו בחודשים האחרונים בעזרת בדיקות ביוץ או מעקב זקיקים. במידה ואת מעווניינת עדיין לא לעקוב במדוייק ממליצה לך לקיים יחסי מין מהיום ה-13 עד היום ה19 בתיקווה שזה ימקסם את סיכוייההריון. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

DGANIT
    07/07/2008

תודה לך על תשובתך. רציתי לדעת - קיימנו יחסים ולאחר שהזרע יצא במשך הלילה הרגשתי קצת נזילה מהנרתיק - האם זה אומר שהזרע לא נקלט או שזה דבר טבעי שחלק יוצא החוצה - מה במידה וזה לא אמור להיות - מה אפשר לעשות על מנת שלא תהיה נזילה? תודה רבה לך ויום נעים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבעי ביותר- בהצלחה

יפעת צאיג
    07/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ניתן לעשות?

DGANIT
    15/07/2008

הי, יפעת - תודה על ההסבר הקודם קיבלתי שוב מחזור - ועכשיו לאחר 22 יום מה ניתן לעשות על מנת להשיב את המחזור לסדיר? האם יש מצב כשהמחזורים לא סדירים שהביוץ יצא לי לאחר שמירת ימי הטהרה שזה 12 עד 13 ימים מתחילת המחזור? אשמח לקבל תשובה תודה על כל העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחיית מחזור

יפעת צאיג
    16/07/2008

יש דרכים טבעיות לדחיית המחזור כמו דיקור או דרכים רפואיות כמו נטילת גלולות או הזרעות. במידה ואת רואה שהביוץ נמצא באופן קבוע לפני ימי הטהרה פני לרופא לקבלת חוות דעת נוספת או לדיקור. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי ביוץ?

רונית רוזנטל
    17/07/2008

שלום רב,
    ישנן דרכים טיפוליות להזזת תאריך הביוץ .
    ממליצה שתתיעצי עם הרב שלך ובמידה ויאשר פני לרופא הנשים המטפל בך לבטח יוכל לעזור
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה