מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי ביוץ?DGANIT06/07/2008
בדרך כלל אני מקבלת המחזור בין 25 ל28יום לפני שלושה וחצי חודשים לקחתי פרימולט נור במשך 10 ימים 2 כדורים בערב לאחר את המחזור בעקבות חתונתי לאחר הפסקת הכדורים קיבלתי את המחזור ב14/4 המחזור הבא היה לאחר 24 יום ב 7/5 אין לי מושג למה אולי מלחץ כלשהוא קיבלתי את המחזור הבא לאחר 19 יום ב25/5 חודש לאחר מכן קיבלתי לאחר 31 יום ב23/6 הייתי רוצה לדעת לגבי החודש ה7 האם אני יכולה לדעת מתי מתרחש הביוץ? יש לציין שאני שומרת על הלכות טהרת המשפחה ורק לאחר 13 יום אני יכולה לקיים יחסים אשמח לקבל תשובה תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
יפעת צאיג06/07/2008הי, ממליצה לך לעקוב אחר הביוץ במיוחד לאור אי דיוקו בחודשים האחרונים בעזרת בדיקות ביוץ או מעקב זקיקים. במידה ואת מעווניינת עדיין לא לעקוב במדוייק ממליצה לך לקיים יחסי מין מהיום ה-13 עד היום ה19 בתיקווה שזה ימקסם את סיכוייההריון. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
DGANIT07/07/2008תודה לך על תשובתך. רציתי לדעת - קיימנו יחסים ולאחר שהזרע יצא במשך הלילה הרגשתי קצת נזילה מהנרתיק - האם זה אומר שהזרע לא נקלט או שזה דבר טבעי שחלק יוצא החוצה - מה במידה וזה לא אמור להיות - מה אפשר לעשות על מנת שלא תהיה נזילה? תודה רבה לך ויום נעים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעי ביותר- בהצלחה
יפעת צאיג07/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ניתן לעשות?
DGANIT15/07/2008הי, יפעת - תודה על ההסבר הקודם קיבלתי שוב מחזור - ועכשיו לאחר 22 יום מה ניתן לעשות על מנת להשיב את המחזור לסדיר? האם יש מצב כשהמחזורים לא סדירים שהביוץ יצא לי לאחר שמירת ימי הטהרה שזה 12 עד 13 ימים מתחילת המחזור? אשמח לקבל תשובה תודה על כל העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחיית מחזור
יפעת צאיג16/07/2008יש דרכים טבעיות לדחיית המחזור כמו דיקור או דרכים רפואיות כמו נטילת גלולות או הזרעות. במידה ואת רואה שהביוץ נמצא באופן קבוע לפני ימי הטהרה פני לרופא לקבלת חוות דעת נוספת או לדיקור. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי ביוץ?
רונית רוזנטל17/07/2008שלום רב,
ישנן דרכים טיפוליות להזזת תאריך הביוץ .
ממליצה שתתיעצי עם הרב שלך ובמידה ויאשר פני לרופא הנשים המטפל בך לבטח יוכל לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)