אשמח לעידוד קל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לעידוד קל
    לירון
    08/07/2008

היי, להזכירכן,מנסה 5 חודשים טבעי. וסתות 6.1 15.2 15.3 16.4 15.5 11.6. החודש בי"מ 10 נצפה זקיק 21 ואז הרופאה אמרה שהביוץ היום(20-21.6) . כאבי ביוץ (או שהם כאבי שאחרי ביוץ אין לי מושג ) הורגשו בי"מ 12 - 13 וכמובן שקיימנו בכל התק'''''''' החל מי"מ 10. אז, לצערי עשיתי היום בטא ויצא קטן מ3. אני לא לחוצה כמו שאני עצובה. אני ממש עצובה. יש לי מס שאלות: 1.וסת עוד לא הגיעה ממה האיחור? ע מתי להמתין לפני שאגש לרופאה? 2. הבעלול רוצה לעשות ב.זרע למי פונים? לר.משפחה? ר. נשים שלי? (אנחנו באותה קופה) 3. ייתכן ויש לי בעיה מסויימת והרופאה לא ראתה? (יש ביוץ יש זקיקים יש וסת...הורמונים שנבדקו זה רק E2 LEופרוסטרון) מה עושים??????????????? עברתי שני טיפולי דיקור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לעידוד קל

הוספת תגובה

• המון עידוד

יפעת צאיג
    08/07/2008

הי לירון,
    5 חודשים זה לא הרבה לניסיון למרות שאני יודעת שכשמחכים זה נראה נצח... אני הייתי מחכה עוד כמה ימים למחזור ובמידה ולא מגיע מבצעת שוב בדיקת הריון או בדיקת רופא נשים. אני חושבת שזה מאוד הגיוני לעשות בדיקת זרע ולו רק כדי להיות רגועים.. לפעמים צריך רק לחכות במידה והבדיקת זרע תקינה ותצליחי להשאר כמה שיותר מעודדת ורגועה הסיכוי להכנס להריון במהלך 12 ביוצים הוא מעל 80% אז אין סיבה באמת להיות מודאגת. מקווה שזה יבוא מוקדם מהצפוי. יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לעידוד קל

רונית רוזנטל
    09/07/2008

לירון שלום,
    5 חודשי נסיון עדין אינם אומרים שקיימת בעיה.
    המחזור שלך תקין בדר"כ לכן הייתי ממליצה להמתין,לבצע שוב בדיקת דם להריון ולראות התוצאות...
    אין ספק שאבחון חשוב מאוד ולכן ביצוע בדיקת זרע,פרופיל דם ביום 21 וברור אנטומי יתנו תשובות לשאלות פתוחות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה