מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת רופא טוב בצפוןלימור17/06/2007
היי יפעת,
אני מנסה להרות מזה שנתיים באופן טיבעי עם שלוב טיפולים אלטרנטיביים.
רוצה להתחיל בטיפולים קונבנציונלים, יש לך אולי את המספר של ד"ר לויט?
תודה רבה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוא עובד בכמה מקומות
תקווה18/06/2007ד"ר לויט עובד בבית חולים בני ציון ביחידה להפריה חוץ גופית
אם את רק בתחילת הדרך הוא עובד גם בזבולון בקריות (קופ"ח כללית)
הוא גם עובד באלישע בחיפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא
לימור19/06/2007תודה רבה רבה, את יודעת אם הוא עובד גם באופן פרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא
לימור19/06/2007תודה רבה רבה, את יודעת אם הוא עובד גם באופן פרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שכולם עובדים פרטי...
תקווה19/06/2007תחפשי באינטרנט או דרך הקופה פרטים עליו, אולי באלישע הוא מקבל פרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא טוב
כוכבית28/06/2007אנחנו מטופלים כשמונה שנים בהפריה חוץ גופנית ואנו מטופלים בשנתים האחרונות אצל דר" לויטבבית חולים אלישע באופן פרטי לפני שנה היה הריון שנגמר בהפלה אבל אני ממליצה בחום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא טוב בצפון
כנרת15/07/2007אני ממליצה בחום על ד"ר יואל גיסלביץ אני גם עברתי אצלו טיפלי הפריה בהצלחה הוא רופא מקסים שישכיח מליבך כל דאגה הוא מקבל בעפולה במרפאה פרטית וגם בבי"ח העמק תנסי ולא תתאכזבי שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)