מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשה לייעוץ- המלצה/קביעה של רופאגלי08/07/2008
שלום רציתי לקבל ייעוץ - זהו משהו שאני מרגישה שמאוד חסר בעולם הזה של טיפולי הפוריות, אני מתכוונת למה מגיע לנו, או למה אפשר לסרב, ואני אפרט: שנה וחצי מנסה להרות ללא הצלחה, יש לי בן - בגיל 5, לטענת הרופאים זרע לקוי , אך זהו זרע מפרה, מלבד זאת עברתי לפרוסקופיה - נצרבו 2 איי אנדומטריוזיס, ורמת ה- LH מעט גבוהה, עברתי 3 טיפולי הזרעה באופן פרטי, כאשר הרופאה המליצה לעבור ל-IVF, וכעת פניתי לביה"ח וגם הם מציעים עוד 3 טיפולי הזרעה, מה שנראה לי לפי מה שאני קוראת , שהסיכויים בהזרעה נמוכים יותר, ולכן אני רוצה אחרי טיפול רביעי לעבור ל- IVF, ביה"ח טוענים שאני חייבת לעבור עוד 3 הזרעות, השאלה מה אני עושה במצב זה? האם הם יכולים לקבוע או רק להמליץ למרות שאני מעוניינת בטיפול אחר? מה לפנות לשם כך שוב לפרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירוקרטיה רפואית
יפעת צאיג08/07/2008לכל קופת חולים יש את הבירוקרטיה שלה לקבלת ההשתתפות בטיפול הרפואי. לצערי ולשמחתי אם פונים לרפואה הפרטית ניתן למצוא יותר אפשרויות לקידום התהליך. אך צריך לקחת בחשבון שהטיפול הרבה יותר יקר... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה לייעוץ- המלצה/קביעה של רופא
רונית רוזנטל09/07/2008גלי שלום,
לכל קופה יש הנהלים שלה.
מעבר להפריית מבחנה הוא אכן עליית שלב אך בכל זאת אינו מבטיח 100 % הצלחה.
צריך לאבחן עד הסוף ולפי זאת לקבוע גישה מקצועית מתאימה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכן !
גלי09/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)