בקשה לייעוץ- המלצה/קביעה של רופא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה לייעוץ- המלצה/קביעה של רופא
    גלי
    08/07/2008

שלום רציתי לקבל ייעוץ - זהו משהו שאני מרגישה שמאוד חסר בעולם הזה של טיפולי הפוריות, אני מתכוונת למה מגיע לנו, או למה אפשר לסרב, ואני אפרט: שנה וחצי מנסה להרות ללא הצלחה, יש לי בן - בגיל 5, לטענת הרופאים זרע לקוי , אך זהו זרע מפרה, מלבד זאת עברתי לפרוסקופיה - נצרבו 2 איי אנדומטריוזיס, ורמת ה- LH מעט גבוהה, עברתי 3 טיפולי הזרעה באופן פרטי, כאשר הרופאה המליצה לעבור ל-IVF, וכעת פניתי לביה"ח וגם הם מציעים עוד 3 טיפולי הזרעה, מה שנראה לי לפי מה שאני קוראת , שהסיכויים בהזרעה נמוכים יותר, ולכן אני רוצה אחרי טיפול רביעי לעבור ל- IVF, ביה"ח טוענים שאני חייבת לעבור עוד 3 הזרעות, השאלה מה אני עושה במצב זה? האם הם יכולים לקבוע או רק להמליץ למרות שאני מעוניינת בטיפול אחר? מה לפנות לשם כך שוב לפרטי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בירוקרטיה רפואית

יפעת צאיג
    08/07/2008

לכל קופת חולים יש את הבירוקרטיה שלה לקבלת ההשתתפות בטיפול הרפואי. לצערי ולשמחתי אם פונים לרפואה הפרטית ניתן למצוא יותר אפשרויות לקידום התהליך. אך צריך לקחת בחשבון שהטיפול הרבה יותר יקר... בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשה לייעוץ- המלצה/קביעה של רופא

רונית רוזנטל
    09/07/2008

גלי שלום,
    לכל קופה יש הנהלים שלה.
    מעבר להפריית מבחנה הוא אכן עליית שלב אך בכל זאת אינו מבטיח 100 % הצלחה.
    צריך לאבחן עד הסוף ולפי זאת לקבוע גישה מקצועית מתאימה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכן !

גלי
    09/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה