אורביטול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורביטול
    נ. כהן
    09/07/2008

מה תפקידה של זריקת אורביטול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורביטול

הוספת תגובה

• אוביטרל

רונית רוזנטל
    09/07/2008

שלום חסוי
    אוביטרל משרה ביוץ
    בפועל מתרחש ביוץ בין 36-42 שעות לאחר הלקיחה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת...

נ. כהן
    11/07/2008

אני מנסה להיכנס להריון כשנה ו 4 חודשים. פרופיל הורמולי תקי, בדיקת זרע של בעלי תקינה לחלוטין. ב 6 מחזורים האחרונים עשיתי מעקב זקיקים, במחזור השלישי נטלתי איקקלומין והגעתי ביום ה 14 לשני זקיקים: 18, 19. בממחזור הרביעי- ללא כדורים: זקיק 18 ביום ה 12 .החלפתי רופא. במחזור החמישי עם איקקלומין: הגעתי לUS ביום ה 14 והיה זקיק יחיד 10 מ"מ והחזר ציסטי צלול 29*31 . בדיקות דם מאותו היום: E-2 : 2731 ופרוגסטרון 5.7 - נראה לי כי הגעתי מאוחר מידי והיה ביוץ עוד לפני כן כי לאחר יומיים (ביום ה 16) היו רק זקיקים קטנים .מתי נראה לך כי היה הביוץ בחודש זה? החודש נטלתי 2 כדורי איקקלומין והגעתי למעקב ביום ה 11 והיו לי בשמלא זקיקים בגודל: 13, 23, 27 מ"מ : האם זה נורמאלי?וב. דם: פרוגסטרון: 3.9 , E-2: 2388 .האחיות שאלו את הרופאו טלפונית הוא מסר שאני אקח זריקת אורביטל (לא קיבלתי שום הסבר ) באותו היום בערב הזרקתי. יחסים קיימנו עוד לפני כן החל מהיום ה 9 למשך כמה ימים. מתי היה ביוץ ? למה קיבלתי אורביטול? הרופו אומר שהכל נראה תקין ושצריך סבלנות. שלי ושלל בעלי כבר פוקעת , אנו נשואים כמעט 4 שנים. מה את ממליצה עוד לבדוק? האם כדי לבצע צילום רחם (אין לי עבר עם הפלות , ניתוחים וכיוב') האם מומלץ לבצע הזרעה? משהו אחר? סליחה על ההודעה הארוכה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על הטעות בשם הזריקה: אוביטרל

נ. כהן
    11/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת

רונית רוזנטל
    12/07/2008

שלום רב,
    מספר דברים עולים מהדווח שלך
    מציעה לעשות ברור מקיף לפי הפרוט הבא
    במידה ונעשה ללכת הלאה...
    פרופיל , ב.דם יום 21 להוכחת ביוץ,
    ב.זרע
    צלום רחם לשלול בעיה אנטומית .וגם הזרעה אולי כאן ימצא הפתרון.
    המעקב שנעשה היה תקין רמות E2 היו גבוהות בגלל הציסטה,זקיק 10 מ"מ קטן על מנת לבייץ.
    אשמח לעזור
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוביטרל

נ. כהן
    12/07/2008

תודה רבה. בהודעה הקודמת סיפרתי ברצף על כל המחזורים, קצת בבלגן- סליחה. אני רוצה להבין כעת רק לגבי החודש הנוכחי: וסת אחרונה: 18.6 , ב 29.6 (יום 11) עשיתי מעקב זקיקים + ב. דם. בשמאל רירית 6.2 זקיקים: 13, 23, 27 + קטנים. בימין רק קטנים. ב. דם : E2 - 2388 ופרוגסטרון: 3.9 . האם כבר בייצתי או אמורה לבייץ למחרת? באותו יום בערב הזרקתי אוביטרל- רשמת לי בתשובה לשאלתי הראשונה כי זה משרה ביוץ כ 36 עד 42 שעות לאחר הלקיחה. האם כוונתך שהביוץ יימשך עוד 36 שעות לפחות , או שיתחיל בעוד כ 36 שעות? קיימנו יחסים החל מהיום ה 10 לוסת (28.6) עד ליום 2.7 כל יום. האם נראה כי "כיסינו" את חלון ימי הביוץ? אני ממש במתח...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיום הבלבול

רונית רוזנטל
    12/07/2008

שלום רב,
    הזרקת האוביטרל היתה בזמן הנכון.
    קיום יחסים היה בזמן
    עכשיו רק להמתין לתוצאות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה