צריכה עזרה דחופה !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה דחופה !!!
    שמרית אדרי
    19/07/2008

שלום רב לכן ! שמי שמרית ואני בת20 חייה עם בת זוגתי ואנחנו נשאותו אחת לשניה .לפני כ 5 חודשים עשיתי IUI (הזרעות מקום מוכר ! ניזקקתי לתרומת זרע.) המצב של הרחם תקין ללא עבר . בהזרעה הראשונה הרופא לא בדק אותי או את מצבי רק בדיקות דם . כל פעם לפני ביוץ ביצעתי בקופת החולים שלי פרוגסטרון וE2 ואז התקשרו ואמרו לי להזריק אוביטרל יומים לפני ההזרעה .כשהגעתי לעשות את ההזרעה הרופא איחר בשעה . (הזרקתי ביום שישי בשעה 7 בערב והאחות אמרה להגיע ביום ראשון עד 1 בצהריים אנחנו הגענו לפני הזמן ונאלצנו לחכות עד 2 בצהריים כי הרופא איחר) למרות האיחור הוא ביצע את ההזרעה ואמר לי להזריק אוביטרל עוד פעמיים. לאחר ההזרעה סבלתי מכאבים כשהתקשרתי לאחות היא נלחצה .מאז בצעתי עוד הזרעה ואותו תהליך בוצע . עזבתי את הרופא כי הרגשתי שקיבלתי יחס לא טוב ושמשהו לא היה בסדר . התקשרתי לרופא שעובד איתו ואמרתי שעשיתי הזרעה וסיפרתי על התהליך והוא אמר שהתהליך שגוי ושבוצע גירוי שחלה שלא היו צריכים לעשות לי . מאז אני סובלת מכאבים ,מאי סדירות במחזור ,נפיחות בבטן ,פוליפ ברחם ונוזל בצוואר הרחם ,ופטריות ברחם ובנרתיק (מעלום לא סבלתי מכאבים או בעיות ברחם ) אשמח לחוות דעת! חייבת עזרה אם מישהיא יודעת אם מה שעשו לי זה בסדר ומה אני צריכה לעשות אם רופא ? המצ\ב של הרחם שלי היה תקין ועכשיו יש לי כל כך הרבה בעיות ובדיקות אני כל כך מפחדת !!!! בתודה מראש שמרית !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה דחופה !!!

הוספת תגובה

• צריכה עזרה דחופה

רונית רוזנטל
    19/07/2008

שמרית יקרה,
    אין כל קשר וחבל סתם להיות בלחץ.
    כשעושים הזרעה יש חשיבות שיהיה בזמן נכון אך לא בדקה מסויימת.
    גם הזרע וגם הביצית חיים מספיק זמן סביב הביוץ.
    האוביטרל שניתן לך לאחר ההזרעה היה כ"חיזוק" ואין כל טעם לחשוש או לפחד מכך.
    במידה וכאבים ימשכו יש לבדוק מהיכן מגיעים.
    אין כל קשר בין התסמינים שכתבת וההזרעה שעשה הרופא.
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה