13 יום אחרי אוביטרל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 13 יום אחרי אוביטרל
    תקוה
    20/07/2008

אני עם כאבים נוראיים מאתמול+ מעט דימומים, נראה לי כמו דלקת בשתן. ולכן עשיתי בדיקות דם מהר: E2- 106 בטא- 1.20 פרוגסטרון- 34 האם לאור התוצאות אפשר להסיק שלילי או שבכל זאת עדין מוקדם??? אני מיואשת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    13 יום אחרי אוביטרל

הוספת תגובה

• 13 יום אחרי אוביטרל

רונית רוזנטל
    20/07/2008

תקווה שלום,

אם הבנתי נכון 13 יום לאחר אוביטרל, אולי זה מחזור? מדוע הלכת לכוון דלקת בדרכי שתן?
    אם את חושבת שזו דלקת בדרכי שתן עשי בדיקת שתן.
    נסי לסדר קצת את התוכן אנסה לענות מפורט יותר.
    חשיבה חיובית טובה מיאוש
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנסה לעשות סדר...

תקוה
    20/07/2008

כאבים- דווקא במתן שתן ולאחר מכן דימומים קלים, במשך היום הכאבים מתחזקים- כאב צורב למטה. לא נראה לי מחזור- כי הבנתי שכל עוד אני נוטלת אנדומטרין אין מצב שאקבל מחזור, מה גם שהכאבים הם כבר יומיים ולא מוכרים לי ככאבי מחזור. אכן עשיתי בדיקת שתן, אך תשובות יקחו יום יומיים לתרבית. השאלה היתה יותר על בדיקות הדם, מכיוון שסבלתי נורא במשך השבת, והתלבטתי אם זה כתוצאה מדלקת בשתן או תחילת הריון, עשיתי היום בדיקת דם להריון, ואני שואלת האם הערכים הללו, 13 יום אחרי אוביטרל- מספיק אמין כדי לשלול הריון?? מקווה שהכל ברור, תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנסה לעשות סדר

רונית רוזנטל
    20/07/2008

תקווה,
    אכן נכון לגבי האנדומטרין.
    13 יום לאחר לקיחת אוביטרל מספיק טוב על מנת לדעת האם הבטא חיובית.
    לפי הערכים שרשמת לא נראה חיובי.
    מציעה לבצע בטא מחר שתתן תשובה אמינה.
    ורצוי באמת לראות מה קורה עם תשובת בדיקת השתן להתחיל לשתות הרבה ובמידת הצורך להוסיף אנטיביטיקה ותוספים לפי המלצת רופא
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה