על סף התמוטטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על סף התמוטטות
    שרי
    22/07/2008

שלום: אני רציתי קצת לדבר על הבעיה שלי כי מרוב שאני שומרת בלב עוד מעט אני אתפוצץ. אני אובחנתי עם FSH מאוד גבוה ועברתי 2 IUI ללא הצלחה והפנו אותי ל IVF לפני יותר מ5 חודשים וכשסופסוף הגעתי ביקשו שאחזור על הבדיקות שוב (גנטיות דם ) דבר שלוקח חודשים (התור ליעוץ גניטי עוד חודשיים) ובנתיים הזמן עובר והבעייה גוברת למרות שאני מקבלת טיפול אלטרנטיבי ארבעה חודשים כבר אבל ללא תוצאות כמעט. עוד מעט אני אהיה נשואה כבר 3 שנים ועדיין לא עשיתי כלום בחיים. אני סך הכל בת 25 ואני מרגישה שאני בת 50 שצריכה מי שהיא שתתרום לה ביצית כי היא נזכרה מאוחר שהיא רוצה ילדים . מה שמאוד מדאיג אותי עכשיו זה שאני קיבלתי מהניטרופתית שלי כדורים שאמורים לאזן את ההרמונים אבל הם דווקא בילגנו לי הכל ואפילו המחזור הסדיר שהיה נעלם ....... אני מאוד לחוצה ומודאגת רוצה מאוד מאוד להיות אמא לגדל ילד אני ובעלי אהובי ...... מה עלי לעשות ? אני חושבת לעבור לרופא פרטי אולי זה ייקצר את התהליך אבל אני מפחדת ששוב נתחיל משלב האפס...........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    על סף התמוטטות

הוספת תגובה

• התמוטטות

יפעת צאיג
    22/07/2008

הי שרי, אני מבינה את מצוקתך והתסכול שאת חשה ואני רוצה לעודד אותך ולומר שיש פתרונות בעיקר בגלל גילך הצעיר. יש לי כמה שאלות שאולי יוכלו לנטב אותך טוב יותר:
    האם עברת טראומה בשנתיים האחרונות? האם משקלך תקין? האם ביצעתם בדיקות זרע ומה התוצאות?
    לצערי, אין ספק שהרפואה הפרטית תהיה מהירה יותר אך השאלה אם יש לך תקציב מתאים...
    לדעתי לא צריך לפחד להתחיל מ-0 כי זה נותן אפשרות לאבחון טוב יותר ובהתאם גם לפתרון מדוייק יותר... למרות הקושי צריך להשאר אופטימיים ולהאמין שזה יגיע גם אם זה יקח קצת זמן...
    יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על סף התמוטטות

רונית רוזנטל
    22/07/2008

שרי יקרה,
    נסי לכתוב לי מייל מפורט יותר אנסה לראות מה ניתן לעשות למענך
    [email protected]
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה