מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- על סף התמוטטותשרי22/07/2008
שלום: אני רציתי קצת לדבר על הבעיה שלי כי מרוב שאני שומרת בלב עוד מעט אני אתפוצץ. אני אובחנתי עם FSH מאוד גבוה ועברתי 2 IUI ללא הצלחה והפנו אותי ל IVF לפני יותר מ5 חודשים וכשסופסוף הגעתי ביקשו שאחזור על הבדיקות שוב (גנטיות דם ) דבר שלוקח חודשים (התור ליעוץ גניטי עוד חודשיים) ובנתיים הזמן עובר והבעייה גוברת למרות שאני מקבלת טיפול אלטרנטיבי ארבעה חודשים כבר אבל ללא תוצאות כמעט. עוד מעט אני אהיה נשואה כבר 3 שנים ועדיין לא עשיתי כלום בחיים. אני סך הכל בת 25 ואני מרגישה שאני בת 50 שצריכה מי שהיא שתתרום לה ביצית כי היא נזכרה מאוחר שהיא רוצה ילדים . מה שמאוד מדאיג אותי עכשיו זה שאני קיבלתי מהניטרופתית שלי כדורים שאמורים לאזן את ההרמונים אבל הם דווקא בילגנו לי הכל ואפילו המחזור הסדיר שהיה נעלם ....... אני מאוד לחוצה ומודאגת רוצה מאוד מאוד להיות אמא לגדל ילד אני ובעלי אהובי ...... מה עלי לעשות ? אני חושבת לעבור לרופא פרטי אולי זה ייקצר את התהליך אבל אני מפחדת ששוב נתחיל משלב האפס...........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמוטטות
יפעת צאיג22/07/2008הי שרי, אני מבינה את מצוקתך והתסכול שאת חשה ואני רוצה לעודד אותך ולומר שיש פתרונות בעיקר בגלל גילך הצעיר. יש לי כמה שאלות שאולי יוכלו לנטב אותך טוב יותר:
האם עברת טראומה בשנתיים האחרונות? האם משקלך תקין? האם ביצעתם בדיקות זרע ומה התוצאות?
לצערי, אין ספק שהרפואה הפרטית תהיה מהירה יותר אך השאלה אם יש לך תקציב מתאים...
לדעתי לא צריך לפחד להתחיל מ-0 כי זה נותן אפשרות לאבחון טוב יותר ובהתאם גם לפתרון מדוייק יותר... למרות הקושי צריך להשאר אופטימיים ולהאמין שזה יגיע גם אם זה יקח קצת זמן...
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל סף התמוטטות
רונית רוזנטל22/07/2008שרי יקרה,
נסי לכתוב לי מייל מפורט יותר אנסה לראות מה ניתן לעשות למענך
[email protected]
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)