מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי אליך שאלהמיכל23/07/2008
שלום לך! אני נשואה כבר 3 שנים ולא מצליחה להכנס להריון. עברתי כמה בדיקות וטיפולים, אבל בגלל מועקה נשפית שלי ושל בעלי-הספקתי. חשבתי כבר הרבה זמן על משהו שאולי הוא הבעיה: אני לא חושבת שהזרע בכלל נכנס לגוף שלי. כשאני מקיימת יחסים עם בעלי והוא גומר ויוצא, אני מרגישה שכל הזרע יוצא ממני ולא נשאר בתוך הגוף. מה שאני לא עושה - לא עוזר. אני מנסה לא לזוז אחרי אפילו שעה, אבל כשאני זזה אפיו על הצד-זה מתחיל לצאת. האם זה טבעי? או שיש פה משהו לא בסדר?? אשמח אם תסירו לי את הספקות... תודה ויום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל דאגה!
יעל23/07/2008מיכל יקרה, על אף שאינני אשת מקצוע, אני יכולה להגיד לך שזו לא הבעיה. גם אם הזרע נשפך החוצה (וזה מה שקורה בד"כ! גם אם תשכבי שעתיים בלי לזוז) יש כמות של זרע שנשארת בפנים, אז זה בסדר שזה יוצא וזה בסדר גם להתקלח אחר כך ולשטוף את עצמך, וזה ממש לא אמור לפגוע בתהליך. שיהיה בהצלחה!! ובשורות טובות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
רונית רוזנטל23/07/2008מיכל שלום,
העודפים "נושרים"
אין מה לדאוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
יפעת צאיג23/07/2008הי מיכל, לגבי הזרע שנשפך אין מה לדאוג אך מעבר לכך האם עשיתם את הבדיקות הבסיסיות כמו בדיקות הורמונאליות ובדיקות זרע?
לחצים נפשיים מתגברים בעקבות הטיפולים אך נראה לי חוסר טיפל לא מונע ממך את הלחצים אלה רק מסמה אותם ואולי כדי לשקול שוב בדיקות. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה-ושאלה
מיכל24/07/2008ממש תודה לכולכם על ההרגעה-פשוט הרגשתי כאילו הכלללל יוצא ממני. אבל אם אתם אומרות שזה טבעי-אני יותר רגועה. מה עושים כדי שזה לא ינזל ישר אחרי-אפילו ברגע שהוא יוצא?? לגבי בדיקות הורמונליות-עשיתי, היה כמה דברים קטנים שסידרו ע"י כדורים ומאז הכל היה בסדר. לגבי בדיקת זרע-לא עשינו עדיין יש לבעלי מחסום בנושא הנושא הזה, למרות ששמעתי שאפשר לעשות את הבדיקה הזאת דרכי-שעתיים אחרי שמקיימים יחסים, אני צריכה ללכת למרפאה שיקחו ממני דגימה (זה נכון?). בכל אופן אם אני מחליטה לעשות את זה דרכי-למי אני פונה כדי לעשות את זה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
יפעת צאיג26/07/2008לא שמעתי על בדיקת זרע מסוג זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת זרע
רונית רוזנטל29/07/2008מיכל יקרה,
בוודאי שקיימת בדיקה כזו.
מוגדרת בשפה המקצועית PCT או טסט לאחר מגע.
צריך לבצע במועד נכון וכמה שיותר מוקדם להגיע לצפייה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)