מנסה או במנוסה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה או במנוסה?
    ליה
    25/07/2008

שלום, התרשמתי מאוד מהאתר ומהפורום, כל הכבוד. בת 35, לאחר הפסקת הריון , מיד לאחר החתונה, הריון לא מתוכנן אבל רצוי, בגלל חוסר דופק. מאז כבר 8 חודשים מנסה, צוואר הרחם היה סגור והבעיה נפתרה, השבוע פעם ראשונה היה איחור ביום 1 ואז קיבלתי. מנסה לא להתאכזב ולשמור על מצב רוח טוב. הופנתי כעת למעקב זקיקים, ואני ממש בכוח הולכת, זה עושה לי לא טוב לחשוב שיש בעיה ואני צריכה את המעקב והבדיקות האלה. שאלתי היא: האם הגוף שלי מפחד למרות שאני מאוד רוצה? איזה טיפול היית ממליצה? תודה רבה ליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנסה או במנוסה?

הוספת תגובה

• מנסה או במנוסה?

רונית רוזנטל
    25/07/2008

ליה שלום,
    ממליצה לעשות בירור לאחר ביצוע הגרידה.
    כלומר: לבצע צילום רחם. אולי יש הדבקות או"סתימה" שתפתח תוך כדי ביצוע הצילום.
    לאחריו 3 חודשים ספונטאני לנסות ולא להמשיך הברור.
    אשמח לענות לכל שאלה נוספת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסה

ליה
    25/07/2008

שלום, תודה על תשובתך, עשיתי צילום רחם, הכל תקין ונפתח צוואר רחם שהיה סגור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסה שלום

יפעת צאיג
    26/07/2008

הי ליה, אני מבינה את תחושת הבלבול בין הקושי הגופני והנפשי. לעיתים הקשיים שזורים זה בזה. כעת שאנו יודעים שהכל תקין יש צורך במעקב רפואי ולמרות זאת את מתארת ספקות לגבי היכולת הגופנית להכנס להריון. יש מצבים שבהם כדי להעזר ולהתמך כדי לאפשר לגוף לתפקד ללא השפעת הנפש. מציעה לך לחשוב גם על זה. יפעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה