מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מנסה או במנוסה?ליה25/07/2008
שלום, התרשמתי מאוד מהאתר ומהפורום, כל הכבוד. בת 35, לאחר הפסקת הריון , מיד לאחר החתונה, הריון לא מתוכנן אבל רצוי, בגלל חוסר דופק. מאז כבר 8 חודשים מנסה, צוואר הרחם היה סגור והבעיה נפתרה, השבוע פעם ראשונה היה איחור ביום 1 ואז קיבלתי. מנסה לא להתאכזב ולשמור על מצב רוח טוב. הופנתי כעת למעקב זקיקים, ואני ממש בכוח הולכת, זה עושה לי לא טוב לחשוב שיש בעיה ואני צריכה את המעקב והבדיקות האלה. שאלתי היא: האם הגוף שלי מפחד למרות שאני מאוד רוצה? איזה טיפול היית ממליצה? תודה רבה ליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה או במנוסה?
רונית רוזנטל25/07/2008ליה שלום,
ממליצה לעשות בירור לאחר ביצוע הגרידה.
כלומר: לבצע צילום רחם. אולי יש הדבקות או"סתימה" שתפתח תוך כדי ביצוע הצילום.
לאחריו 3 חודשים ספונטאני לנסות ולא להמשיך הברור.
אשמח לענות לכל שאלה נוספת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה
ליה25/07/2008שלום, תודה על תשובתך, עשיתי צילום רחם, הכל תקין ונפתח צוואר רחם שהיה סגור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה שלום
יפעת צאיג26/07/2008הי ליה, אני מבינה את תחושת הבלבול בין הקושי הגופני והנפשי. לעיתים הקשיים שזורים זה בזה. כעת שאנו יודעים שהכל תקין יש צורך במעקב רפואי ולמרות זאת את מתארת ספקות לגבי היכולת הגופנית להכנס להריון. יש מצבים שבהם כדי להעזר ולהתמך כדי לאפשר לגוף לתפקד ללא השפעת הנפש. מציעה לך לחשוב גם על זה. יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)