מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרוסה!!!!מיכל27/07/2008
אני לא יודעת כבר מה לעשות. אין לי כוח יותר!!!!!! החודש הזה הרגשתי הכי בטוחה בעולם שאני בהריון. הרגשתי שכל הסיכויים היו לטובתי הפעם. ובפעם הראשונה בחיי- איחר לי המחזור ביומיים. אף פעם זה לא קרה לי! תמיד הקדים לי או בא בדיוק בזמן!!! הייתי בטוחה ביום חמישי ובשבת שאם עד עכשיו המחזור לא הגיע-אז בטוח אני בהריון. אני לא יכולה לתאר לכן את התחושה שהרגשתי-כשהתחילו לי כאבי בטן חזקים. לא הייתי מסוגלת לדבר עם בעלי לכמה דקות-עד שעיכלתי מה קורה. הייתי הרוסה יותר מכל פעם בחיי שקיבלתי מחזור. תמיד הייתה לי אכזבה כשקיבלתי, אבל לא כמו הפעם. אני מרגישה יאוש שלא הרגשתי מעולם!!!!! אני מרגישה כאילו רוקנו אותי מכל החיות שהייתה בי. אין לי פתאום חשק לכלום. למרות שאני רק יום אחרי הבשורה המרה מבחינתי-אני מרגישה כמו שבר כלי!!! אני לא יודעת איך לחזור לעצמי, איך לאסוף את עצמי מהשברים. אני אשמח לשמוע ממשהיא איזה שהוא עידוד. לשמוע המלצה או כל גבר אחר. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאסוף את השברים
יפעת צאיג27/07/2008הי מיכל, אני מכירהטוב מאוד את ההרגשה נראה כי הפעם הסרת את ההגנות ודבקת באופן הכי טבעי באמונה ובאופטימיות. אני חושבת שהתיקווה שחשת היא מדהימה למרות הקושי בחווית ההתנפצות שלה. קשה לאסוף את השברים אך זכרי את המטרה, זכרי את הרגשת האופטימיות בשביל הרגעים הטובים שעוד יבואו. כל פעם שמגיע המחזור זו תחושה של התאבלות על הביצית שלא הופרתה אך ההריון המיוחל יגיע ואת החייבת להתחזק ולהתגבר כדי לאפשר לעצמך הזדמנות נוספת. נשמי עמוק ותני לעצמך להתאבל כמה ימים, גייסי כוחות והמשיכי למטרה כי האושר שיבוא אחריה יהיה הרבה יותר מיומיים של תיקווה. וכמובן אם קשה לך מידי תמיד נסי להעזר וחלוק את העול הכבד שרובץ על כתפי טיפולי הפוריות וההמתנה להריון. בהצלחה. יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש תודה
מיכל28/07/2008הי יפעת. ממש תודה על כל מילות העידוד והנחמה. אני מקווה שימי ההתאבלות לא יארכו הרבה זמן-זה גומר לי את הכוחות בגוף ונראה לי חבל. בכל אופן החלטתי לחזור לטפל, גם קיבלתי טיפה עידוד מבעלי בנושא-מה שלא היה עד היום. אני רוצה להתחיל קודם בבדיקת זרע לבעלי, לאן אני פונה? מחכה לתשובה. ושוב תודה רבה יפעת. ניחמת אותי מעט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)