מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היום השחור בחיילירון02/08/2008
היי , אז ככה מנסים 7 חודשים להיקלט - אצלי בגדול הכל תקין - ביוץ, מחזור פחות או יותר סדיר, זקיקים בגודל 20-24. היום עשינו ב.זרע ולצערי התשובה לא טובה. הרואה אמרה שיש מעט זרעונים עם תנועתיות והמליצה ישירות בטלפון על הפרייה חוץ גופית. אני לא מאינה שאני בסרט הזה. בינתים אני ל מצליחה להיכנס לאתר הכללית ולקרוא את התוצאות שלו אבל אני פשוט לא מתפקדת. היא עודדה אותי בכך שכבר ראתה מקרים גרועים יותר וביקשה שנעשה בדיקה חוזרת בעוד שבועיים. מה עושים? מה קורה פה? במצב זה אין צורך בתרומת זרע? נכון? אני מתה נפחד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקושי
רונית רוזנטל02/08/2008לירון יקרה,
רוצה רק לעודד אותך וזאת כיוון שלהפרייה חוץ גופית יש פתרונות נפלאים לבעיית זרע.
צאי מהמראה השחורה חבל על האנרגיות הללו.
הריונות בבעיית זרע נפתרים מידית
.את תהיי בהריון!!!!!!!!!!!!!
התעודדי בבקשה.
במידה וקרובה לצפון או רוצה יעוץ נוסף כתבי לי מייל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונית היקרה
לירון02/08/2008תשמעי זה הלם, הר.נשים זרקה פשוט מהבטן הפרייה חוץ גופית ואילו הבחורה מהמעבדה הייתה קצת המומה ואמרה שראתה מקרים גרועים יותר כי פה ראתה זרעונים חיים ואפשר להיכנס להריון. 1.אני רק לא מבינה למה לא הולכים להזרעה קודם? 2.מה את מציעה לי לעשות? קשה לי להמתין כרגע שבועיים עד לב.זרע הבאה.האם ללכת לרופא פריון בינתיים? 3.אשמח לקבל המלצות בצפון - מהי כתובת המייל שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת ז רע
יפעת צאיג03/08/2008הי לירון, התשובה הראשונית תמיד נשמעת גרוע יותר מהמציאות בעקבות גורם ההפתעה... אבל בראי רחב יותר בעיות זרע ניתנות לפתרון. היי סבלנית ובצעו בדיקה חוזרת ובאופן כללי ממליצה לך לפנות לרופא פריון כדי לקבל תשובות מקיפות יותר ויתכן שיהיה אפשר להתחיל בהזרעה. הישארי אופטימית אפשרויות רבות עוד לפנייך ושימרי עלהמורל והאופטימיות שההריון יגיע ורק הדרך קצת מתארכת. עדכני בהמשך. יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירון יקרה
רונית רוזנטל04/08/2008הי,
מוזמנת לפנות אלי
כתובת המייל מצורפת- [email protected]
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)