מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי פיריון כבר שנה ושמונה חודשיםרויטל06/08/2008
שלום שמי רויטל ואני בת 34 יש לי שני ילדים בני 5 ו 3.5 בן ובת לפני כשנה ושמונה חודשים התחלנו אני ובעלי לנסות להביא לעולם תינוק נוסף למשפחה , ונקלענו לבעיה שאין לנו מושג למה אני לא מצליחה להיקלט להריון גם אחרי שניסנו את שיטת הביוץ או כל דבר אפשרי (חוץ מטיפול תרופתי כזה או אחר) הייתי רוצה לדעת באמת מה הסיבה, הרופא אמר לי לעשות בדיקת דם ביום הראשון של הווסת , עשיתי והתשובות היו טובות.מה לדעתך הבעיה ומה אני אמורה לעשות אני כבר מיואשת מהמצב הזה ולא יודעת מה לעשות. מחכה לתשובתך המקדימה והמהירה , תודה מראש רויטל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי פיריון כבר שנה ושמונה חודשים
רונית רוזנטל06/08/2008שלום רויטל,
הייתי ממליצה לעשות בדיקות נוספות.
לראות אם יש ביוץ, לבצע בדיקת זרע - למרות שהוכיח כושרו כבר פעמיים
במידת הצורך צילום רחם ורק אחר כך להחליט הלאה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות נוספות
יפעת צאיג07/08/2008הי רויטל,
אנו מתיחסים לאי פריון כבעייה מערכתית ולכן בודקים כשלים כמו מחלות במשפחה, חסרים תזונתיים ובדיקות נוספות כמו לחץ דם ומערכות נוספות. לפרטים מלאים את יכולה ליצור עימי קשר. יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה הטובה ביותר-סבלנות. בהצלחה
יפעת צאיג07/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)