אי פיריון כבר שנה ושמונה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי פיריון כבר שנה ושמונה חודשים
    רויטל
    06/08/2008

שלום שמי רויטל ואני בת 34 יש לי שני ילדים בני 5 ו 3.5 בן ובת לפני כשנה ושמונה חודשים התחלנו אני ובעלי לנסות להביא לעולם תינוק נוסף למשפחה , ונקלענו לבעיה שאין לנו מושג למה אני לא מצליחה להיקלט להריון גם אחרי שניסנו את שיטת הביוץ או כל דבר אפשרי (חוץ מטיפול תרופתי כזה או אחר) הייתי רוצה לדעת באמת מה הסיבה, הרופא אמר לי לעשות בדיקת דם ביום הראשון של הווסת , עשיתי והתשובות היו טובות.מה לדעתך הבעיה ומה אני אמורה לעשות אני כבר מיואשת מהמצב הזה ולא יודעת מה לעשות. מחכה לתשובתך המקדימה והמהירה , תודה מראש רויטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אי פיריון כבר שנה ושמונה חודשים

רונית רוזנטל
    06/08/2008

שלום רויטל,
    הייתי ממליצה לעשות בדיקות נוספות.
    לראות אם יש ביוץ, לבצע בדיקת זרע - למרות שהוכיח כושרו כבר פעמיים
    במידת הצורך צילום רחם ורק אחר כך להחליט הלאה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות נוספות

יפעת צאיג
    07/08/2008

הי רויטל,
    אנו מתיחסים לאי פריון כבעייה מערכתית ולכן בודקים כשלים כמו מחלות במשפחה, חסרים תזונתיים ובדיקות נוספות כמו לחץ דם ומערכות נוספות. לפרטים מלאים את יכולה ליצור עימי קשר. יפעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה הטובה ביותר-סבלנות. בהצלחה

יפעת צאיג
    07/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה