מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות פוריות על בסיס לא מוסברטלי10/08/2008
שלום, אני מנסה להיכנס להריון כבר יותר משנה וחצי. עשינו את כל הבדיקות התוצאות מצוינות. ספירת זרע מצוינת המחזור סדיר הביוץ הרירית הכל תקין. צילום רחם גם תקין. עשיתי הזרעה אחת על בסיס ביוץ טבעי ואחת עם איקוקולומין. לאיקוקלומין הגבתי בסדר היו יותר מ3 ביציות אבל לצערי לא נקלט. לשלב הבא הרופא הציע לי לעשות הזרעה עם טיפול הורמונלי של זריקות. אני לא ממש מבינה את ההבדל בין טיפול בכדורים לבין טפול בזריקות. למה זה יותר טוב ומה תופעות לוואי. חוץ מזה רציתי לשאול כמה פעמים מנסים טיפולי הזרע לפני שמגיעים להפריה חוץ גופית במקרה של בעיות פוריות לא מוסברות תודה מראש טלי נ.ב. מנסה לא להתיאש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות פוריות על בסיס לא מוסבר
רונית רוזנטל11/08/2008טלי יקרה,
דרך הפעולה בין כדורים לזריקות שונה מעט.
במידה ואת מבייצת ויש לכך הוכחה באמת רצוי לעלות מדרגה ולעבור לזריקות..
לגבי השאלה שלכמה פעמים, חושבת שזה יותר שייך למדיניות הקופה אליה את משתייכת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה לבדוק בעיות נוספות
יפעת צאיג14/08/2008הי,
אני ממליצה לך לבדוק מרכיבים נוספים כמו מחלות תורשתיות כמו סוכרת לחץ דם קיבה. או חסרים תזונתיים כמו אנמיה, חוסר ב- B12 פעילות מעיים וכו' לעיתים בעיות אלו מקשות על קליטת הריון. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)