המשך לפניתי אשמח לתגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לפניתי אשמח לתגובה
    נטע
    18/08/2008

היי רונית , כן בוצע צילום רחם תקין ובדיקת הזרע לא היתה תקינה נעשתה פעמיים פעם אחת 3% תאים תקינים ובפעם השניה 2% תאים תקינים אצלי מה שלא "תקין" זה העובדה שרירית הרחם דקה 4 מ"מ מקסימום באחת מהבדיקות היתה 6 מ"מ אז שאלתי היא מדוע לא נותנים משהו לעיבוי הרירית ? והכי בעיתי בעיני זה שלא מסבירים לך ומדברים איתך על התהליך ותוצאותיו וכל זה למרות שאני מטופלת במרפאה פרטית אצל גדולי הפרופסורים כך אומרים. לא חבל על כל התהליך? לא כדאי ללכת ישרות ל IVF.? ההרגשה היא שמושכים אותך כל הזמן עוד ועוד אולי כדי להרויח עוד קצת כסף ואולי אני סתם לא חושבת נכון מה דעתך ? מה עלי לעשות ומה דעתך על מצבי, אחרי הפרטים המועטים שאת יודעת... האם יש משהו שאפשר אפילו תמורת תשלום לדבר איתו בטלפון ולשאול שאלות ,שיהיה סובלני או להפגש איתו /איתה ? תודה מראש על כל תשומת הלב מנטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך לפניתי אשמח לתגובה

הוספת תגובה

• המשך לפניתי אשמח לתגובה

רונית רוזנטל
    18/08/2008

נטע יקרה,
    נראה לי שיש לך את הזכות והחובה לגשת לאחד מבכירי הפרופסורים אצלם את מטופלת ולבקש הסבר מדוייק לכל התהליך.הרי ציינת שאת מטופלת באופן פרטי!!!!!
    מאוד קשה להסביר בזה הפורום פרטים קטנים/גדולים החשובים לך.
    עצתי לך ליזום פגישה עם שעה מוגדרת לבוא עם דף המכיל את כל שאלותייך וכך גם תקבלי תשובות .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה