מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשת עזרה לתרומת ביציתדוד197725/06/2007
לחברי הפורום שלום רב
אני חדש בפורום אבל ותיק ותיקי במילחמות ומאבקים של הפריון ובודאי למי שהגיע לתחנה של תרומת ביצית.אנו זקוקים לעזרה ממי שיש לו מידע על תורמת ביצית יהודיה רצוי רווקה זה יכול מאד לעזור לנו נא לשלוח הודעה אנונימית דרך המסרים או המייל ללא שם או כל פרט מזהה . כמובן שהכל יעשה בצורה אנונימית וחוקית.
הכתובת @walla.com8665579 אנו מודים מכל הלב לכל מי שיכול לעזור . הערות תתקבלנה בברכה.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעונינת לעזור...
גלי28/06/2007דוד..צור איתי קשר לפרטיים 0547875603
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכונה לעזור למי שצריך.
שרון22/10/2007היי שמי שרון אני בת 21 רווקה
בריאה ולא משתמשת בגלולות ובתרופות .
גובה 1.62 מישקל 52
אומנם אני צעירה ואין לי איזה השכלה מיוחדת
אבל אשמח לעזור למי שצריך .
כרגע אני לא נימצאת בארץ אפשר ליצור איתי
קשר רק דרך הנייד שלי שהוא 0633679671 [הולנד]. ניתן להשאיר הודעה .
ושיהיה יום טוב לכולם ביי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)