FSH גבוה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• FSH גבוה.
    אסתי
    27/08/2008

שלום לך! לצערי השאלה שהפניתי לרופאים פעמיים לא נענתה. אני מפנה אותה אלייך: הנני בת 44. בבדיקות שערכתי בחודשים האחרונים התקבלות הערכים הבאים: FSH- 20.9 Prolactin- 336 Estrodiol- less than 200 LH- 11.6 Progesteron- 2.9 בפגישת יעוץ במרפאת פריון נאמר לי חד משמעית שאין לי סיכוי להשיג הריון, וכי כל נסיון לכך הוא בזבוז משאבים, הטיפול היחיד האפשרי עבורי, לדברי הרופא המייעץ, הינו תרומת ביצית. שאלתי היא, האם הינך מסכימה עם קביעתו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    FSH גבוה.

הוספת תגובה

• fsh

רונית רוזנטל
    27/08/2008

אסתי שלום,
    FSH כזה אכן מדווח על כשל שחלתי.
    יחד עם זאת יתכן ביוץ פה ושם לכן ניתן לנסות בצורה ספונטאנית .
    ניתן לעשות מעקב מחזור טבעי ובכך להגיע ליום הנכון.
    ראינו הצלחות אז בבקשה לא להתייאש!!!
    תרומת ביציות אפשרית גם עוד שנה או שנתיים אז לדעתי שווה לעקוב
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך

אסתי
    27/08/2008

אני ממש מודה לך, ראשית, על התייחסותך, ושנית, על תשובתך העניינית והמשאירה פתח לתקוה גם יחד, אני ממש ממש מודה לך... שאלה נוספת לי אלייך: האם במקרה כזה, נותנים יחד עם מעקב הביוץ, איקקלומין, או טיפול אחר? - כבר עזרת לי מאד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך

רונית רוזנטל
    28/08/2008

אסתי שלום,
    אין טעם בזה המצב לקחת תרופות.
    מעקב אחר המחזור הטבעי בלבד
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה