מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- FSH גבוה.אסתי27/08/2008
שלום לך! לצערי השאלה שהפניתי לרופאים פעמיים לא נענתה. אני מפנה אותה אלייך: הנני בת 44. בבדיקות שערכתי בחודשים האחרונים התקבלות הערכים הבאים: FSH- 20.9 Prolactin- 336 Estrodiol- less than 200 LH- 11.6 Progesteron- 2.9 בפגישת יעוץ במרפאת פריון נאמר לי חד משמעית שאין לי סיכוי להשיג הריון, וכי כל נסיון לכך הוא בזבוז משאבים, הטיפול היחיד האפשרי עבורי, לדברי הרופא המייעץ, הינו תרומת ביצית. שאלתי היא, האם הינך מסכימה עם קביעתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר fsh
רונית רוזנטל27/08/2008אסתי שלום,
FSH כזה אכן מדווח על כשל שחלתי.
יחד עם זאת יתכן ביוץ פה ושם לכן ניתן לנסות בצורה ספונטאנית .
ניתן לעשות מעקב מחזור טבעי ובכך להגיע ליום הנכון.
ראינו הצלחות אז בבקשה לא להתייאש!!!
תרומת ביציות אפשרית גם עוד שנה או שנתיים אז לדעתי שווה לעקוב
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך
אסתי27/08/2008אני ממש מודה לך, ראשית, על התייחסותך, ושנית, על תשובתך העניינית והמשאירה פתח לתקוה גם יחד, אני ממש ממש מודה לך... שאלה נוספת לי אלייך: האם במקרה כזה, נותנים יחד עם מעקב הביוץ, איקקלומין, או טיפול אחר? - כבר עזרת לי מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך
רונית רוזנטל28/08/2008אסתי שלום,
אין טעם בזה המצב לקחת תרופות.
מעקב אחר המחזור הטבעי בלבד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)