חוסר תגובה למנוגון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תגובה למנוגון
    מודאגת
    28/08/2008

שלום, החודש התחלתי IVF קיבלתי דקפטטיל 0.1 במינון של חצי אמפולה ליום. ו6 מנוגון בהזרקה לבטן. בנוסף לקחתי DHEAחומצה פולית, פרוביוטיקה נשים ופרנטאל (שאני מבינה שאלו תוספים שאינם אמורים להשפיע על בדיקות הדם). לאחר שישה ימים בבדיקת דם הפרוגסטרון היה גבוה (13) והE2 פחות ממאה. נאמר לי להפסיק עם ה DHEA להמשיך עם הזריקות ולהתחיל בנוסף לקחת דקסמטזוןכדור אחד ליום. לאחר עוד מספר ימים עדיין לא נרשמה כל תגובה. הפרוגסטרון צנח והE2 נשאר ברמות נמוכות (פחות ממאה) בעקבות כך הורו לי להפסיק עם הזריקות ולהשתמש במדבקת אוורל. חלפו 3 ימים מאז הדבקת האוורל היום עשיתי שוב בדיקות דם והפרוגסטרון פחות מ0.1 וE2 55 מה קורה?????? עוד אציין כי אני כבר יותר משנה במעקב זקיקים ותמיד היה זקיק ותמיד בייצתי. בד"כ הבעיה היא ביוץ מהיר ולא שאין זקיקים. אני מאד מאד מאד מודאגת אשמח אם מישהו יוכל לענות. המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר תגובה למנוגון

הוספת תגובה

• חוסר תגובה למנוגון

רונית רוזנטל
    28/08/2008

למודאגת,
    חסרים נתונים בסיסיים על מנת לענות לך.
    חושבת שיעוץ ושיחה עם הרופא יתרום הרבה יותר ממתן תשובות חלקיות כאן בפורום.
    בקשי פגישה עם הרופא והסברים מפורטים זו זכותך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה