מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בהריוןןןןןןןןןןןןסהר28/06/2007
היי יפעת וכל הבנות היקרות
רציתי לספר לכן שהזרעה שניה הצליחה
אנחנו בהריון, שבוע שביעי. ראינו דופק(טפו טפו)
אומנם הבשורה הייתה מלווה בחודש אשפוז בבית חולים בגלל גירוי יתר שנגרם מהטיפול האחרון
אבל מה שחשוב שזה היה שווה את זה
שרק ימשיך להיות בסדררררררררררר(אני מתפללת כל יום שלא יהיו הפתעות)
מאחלת לכולכן גם ובמהרה
ואל תתייאשו, בסוף זה מגיע!!!
יפעת- יש לי שאלה ממש חשובה אלייך.
זוכרת שסיפרתי לך שאני בטיפול בגלל ההתעללות שעברתי?
בכל מקרה בכל החודש שהייתי בבית חולים כמובן שלא הלכתי, המטפלת ביקרה אצלי כמה פעמים.
עכשיו אני אמורה להיות שבועיים בבית במנוחה מוחלטת, מה שאומר שאני לא יכולה לחדש את הטיפול בכל מקרה. אבל אני חושבת על עוד שבועיים...
אני לא יודעת אם יהיה טוב שאחזור לטיפול, אולי עדיף לי בלי התרגשות יתרה. אני ממש בהתחלה ונראה לי מסוכן יהיה עכשיו להמשיך עם הטיפול.
אני יודעת שאני אמורה לדבר על זה עם המטפלת,אבל בשביל זה אנחנו נצטרך להפגש ואז יהיה לי קשה לעזוב. עכשיו נוצר מצב שכבר חודש וחצי אני בלי טיפול וקל לי יותר להפסיקו.
מה את אומרת??
האם טיפול יכול להשפיע לרעה על ההריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יופי לך
המפרגן28/06/2007הרבה מזל טוב, ממש כיף לשמוע.
שיהיה לך הרבה אושר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו ריגשת אותי עד דמעות בהצלחה !
טליה01/07/2007חמסה חמסה חמסה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזלן טוב!!!!!!!!!!!11
יפעת צאיג02/07/2007ניראל אני ממש מאושרת בשבילך ואת סימן שטיפולים אכן מצליחים!!! אני שמחה לשמוע שהכל בסדר ושמעו דופק (באמת תהיתי לאן נעלמת) אני מקווה שימשיך להיות רק טוב.
לגבי הטיפול בדר"כ כשמדובר בסוג טיפול כזה לא תמיד כדאי להמשיך כי גם המצב ההורמונאלי משפיע והתגובות יותר רגשיות וקיצוניות. אני הייתי בכל זאת מציעה לך להתייעץ עם המטפלת שלך בנושא ואולי אפילו רק טלפונית. בכל אופן תמשיכי להתעסק באושר הגדול שגדל בתוכך. המון נשיקות ותמשיכי לבקר ולתת מעצמך כפי שתרמת לפורום הזה עד היום. חיבוקים יפעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יפעת-תודה רבה ו.. שאלה
סהר03/07/2007מותר ללכת לרפקסולוגיה בהריון?
כמובן שרק אצל מישהי מוסמכת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחודשים ראשונים
יפעת03/07/2007הי, בחודשים הראשונים עדיף שלא לקבל טיפול רפלקסולוגי למרות שבמהלך ההריון אם זו מישהי מוסמכת אין בעיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)