פוריות ומשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוריות ומשקל
    פנינה
    07/09/2008

יש לי בעיה. אני בת 29 ומשקלי 120 ק"ג על 1.80 . נשוא ללא הצלחה להיכנס להריון כבר חצי שנה . בשבוע האחרון התחלתי לשחות ולהתאמן בצורה מסודרת ואני גם משתדלת לאכול נכון , הבעיה היא שפתאום יש לי דימום, כבר אחרי היום הראשון לאימון אינטנסיבי הופיע דימום הנראה כמו מחזור , אני רוצה לציין כי בארבע החודשים האחרונים לא הייתה וסת כלל , כמובן שגם בשנה האחרונה אז בעצם העלתי כ15 קילו המחזור לא היה מסודר . לפני כחודשיים הייתי אצל גניקולוג שאמר שיש לי בעיה בתזמון השחלה , הוא לא ממש רואה שחלה פוליטיסטית , בפועל אני לא יכולה להכנס להריון . כמו כן בדיקת הפפס שלי תקינה . השאלה שלי , האם יכול להיות שבגלל שהגוף עובר שינויים בהרגלים בשבוע האחרון הוא מתחיל לפעול? האם צריך לגשת לגניקולוג? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוריות ומשקל

הוספת תגובה

• פוריות ומשקל

רונית רוזנטל
    09/09/2008

פנינה יקרה,
    יש קשר בין משקל גבוה וחוסר ביוץ- ירידה אפילו של 5% במשקל יכלה להניב ביוץ.
    ממליצה בהחלט ללכת להבדק אולטרבאונד ובדיקות דם
    לבטח יתן תשובה לשאלות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל

יפעת צאיג
    09/09/2008

אין ספק שמשקל, תזונה וחסרים\עודף של תוספי תזונה יכולים להשפיע. ממליצה לך לפנות לנטורופתית כדי לקבל הנחייה ברורה יותר. אבל אין ספק שהגוף יכול להגיב בחוסר סדירות לשינויים נוספים. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה