אי קבלת מחזור אחרי נטילת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי קבלת מחזור אחרי נטילת גלולות
    רותם
    12/09/2008

שלום לקחתי גלולות במשך 10 שנים. הפסקתי עם הגלולות בחודש מאי כי אני רוצה להכנס להריון אולם ולא קיבלתי מחזור. פניתי לגיניקולוג שלי לקבלת טיפול והוא נתן לי כדורים ל5 ימים שגם הם לא עזרו אז הוא נתן לי פרוגיליטון ל21 יום....קיבלתי מחזור אבל המחזור היה ממש מועט כמעט ללא דימום חיכיתי חודש נוסף ושוב לא קיבלתי מחזור...הלכתי אליו שוב ואני עומדת לקחת שוב את אותם כדורים... האם זה הגיוני שמחודש יוני ועד היום לא קיבלתי מחזור באופן טבעי? (אני לא בהריון עשיתי בדיקה ביתית) מה הסיבה? וכמה זמן צריך להמשיך עם הכדורים עד שצריך לבדוק כיוונים נוספים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחזור

יפעת צאיג
    14/09/2008

ממליצה לך לבדוק כבר עכשיו אפשרויות נוספות כדי לראות האם צריך לנקוט בעמדה אחרת. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

שמרית
    25/09/2008

אני הפסקתי גלולות וגם לא קיבלתי מחזור ואז הסתבר שיש לי שחלה פוליציסטית. תשאלי את הרופא שלך אם אולי יש לך.. בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי קבלת מחזור

רונית רוזנטל
    26/09/2008

רותם שלום,
    מאוד מציעה לבצע אולטרסאונד ובדיקות הורמונליות יכול לתת פתרונות לשאלותיך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה