לרונית היקרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרונית היקרה
    לירוןד
    13/09/2008

הי, להזכירך, בת 25 (דיברנו בטלפון ובמייל...) לפני IVF ראשון.אצלי הכל תקין אצל הבעל זרע חלש ר 0.1 אך עם תנועה. כרגע נמצאת בטיפול של דיכוי ע"י סופרפאקט (בי"ח כרמל).אתמול, לאחר כ 10 ימים של סופרפאקט עשו לי א.ס וראו בשחלות הרבה זקיקים קטנים אך על הרחם הרופא אתה חשד לפוליפ קטן ונעט נוזל ברחם - כמה מ"מ שפיר (לא ממאיר) אך הייתה בספק רב לגביו שזה אכן פוליפ (אף פעם לא היה לי). כתוצאה מכך דחו לי את תחילת הזרקת הגונאל בשבוע עמ"נ לבוק האם הספק פוליפ ייעלם.בבדיקת הדם נמצא שה E2 נמוך מאוד רק 175.האחות אמרה שרוב הסיכויים זה לא פוליפ וסתם שאריות מהוסת שהייתה ב 3.9 (ולפניה ב 6.8). 1. האם ע"ס תוצאות ב.דם ייתכן שזה לא פוליפ ורק שאריות מהוסת? יש לציין כי אתמול ושלשום הייתה לי הפרשה חומה (שאריות מהווסת כמו תמיד) 2. במידה וזה פוליפ הבנתי שיש לבצע ניתוחון עמ"נ להוציאו. עד כמה זה מכעב את טיפול ההפריה? מחכים לוסת ואז מתחילים שוב פרוטוקול ארוך?בנוסף אתמול ושלשום הפרשה חום כהה מאוד כמו סוף של וסת. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרונית היקרה

הוספת תגובה

• לירון יקרה

רונית רוזנטל
    14/09/2008

יקרה,
    במידה ומדובר בפוליפ הוצאה ע"י הסטרוסקופיה ניתוחית פעולה קטנה ומיד אח"כ ניתן לחזור לטיפול
    אל דאגה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני המשך שאלה בבקשה

לירוןד
    15/09/2008

היום הלכתי לר.נשים (יוסף ארודי) לקבל חוות דעת נוספת לגבי הפוליפ ולטענתו הכל תקין ואין פוליפ להלן התוצאות: פות נרתיק ב מ פ צוואר נראה תקין רחם בגודל רגיל טפולים לא נמושו ללא רגישות או ממצא. SATISFACTORY COLOSCOPY ללא ממצא קולפוסקופי חריג. TVS - רחם עם רירית אקוגנית 0.6ס"מ שחלות תקינות (ריבוי זקיקים). שאלותיי: 1. האם נכון שתקין ואין פוליפ כמו שאמר וע"ס התוצאה הנ"ל? 2. האם ייתכן שבבי"ח בו אני עוברת את טיפולי ההפרייה מתבוננים במכשיר א.ס שונה מהא.ס שבו צפה הרופא בבוקר? שורה תחתונה אפשר להיות רגועים שהספק פוליפ לא קייםמ וזה היה רק קריש דם? מה אתה אומר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

רונית רוזנטל
    16/09/2008

לירון יקרה,
    אכן ניתן להיות רגועים
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה