איך אפשר לדעת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אפשר לדעת?
    שיר
    01/07/2007

בעלי ואני מנסים להיכנס להריון כבר יותר מחצי שנה וזה לא הולך. אני מודאגת מאוד וכל הזמן מריצה סיבות אפשריות בראש: אולי זה בגלל שלקחתי גלולות, אולי יש לי בעיה, אולי יש לו בעיה.. איך אפשר לדעת אם יש בעיות פוריות או שזה סתם חוסר מזל? איזה בדיקות עושים בשביל לוודא את זה ומתי כדאי לעשות אותן? אני נרתעת מללכת לבדוק אם יש בעיה כי זה מפחיד אותי... מתי השלב שחייבים לבדוק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך אפשר לדעת?

הוספת תגובה

• אין שלב שחייבים לבדוק..

יפעת צאיג
    02/07/2007

הי שיר, אין שלב שבו חייבים לבדוק אם יש בעיית פוריות אבל במידה והחשש שלך עולה עדיף לבדוק כי אולי אם אכן יש משהו לא בסדר עדיף לדעת ובכך לקצר את התהליך.הבדיקות שיש לעשות בשלב הראשוני הן די פשוטות: בדיקות הורמונאליות, מעקב זקיקים ובדיקת זרע. במידה והכל בסדר המשיכו לנסות ואם אחרי שנה עדיין אין הצלחה אולי ימליצו לך לבצע צילום רחם. במידה ואת מרגישה שאת מתחילה להלחץ מהתהליך נסי להעזר ולעזור לגוף להרגע כדי שיוכל לקבל הריון ביתר קלות כמו: יוגה לפריון, טיפול אלטרנטיבי מתאים וכו'. הפחד שלך מהבעייה מובן אך לדעתי הדמיון תמיד קשה יותר מהמציאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה