לרונית המשך שאלות מקרה מוזר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרונית המשך שאלות מקרה מוזר...
    לירוןד
    17/09/2008

שלום, אני לפני IVF ראשון בכרמל היום עשיתי בדיקת א.ס (לפני שבוע היה חשד לפוליפ אבל ראו היום שאין - ד"ר ישי) , אבל פתאום צץ לי זקיק גודל 15 E2 סביב ה 400 בשחלה הימנית זאת לאחר לקיחת סופרפאקט החל מ 26.8. יש לציין כי לפני יומים בא.ס ולפני שבוע היה ריבוי זקיקים ללא זקיק מוביל. נאמר לי כי עליי להמשיך לקחת סופרפאקט 3 פעמים ביום עד יום א' בו יבוצע שוב א.ס וב.דם . לטענת האחות מיקה אם עד יום א' הזקיק יעלם אזי נתחיל בגונאל אף אם לא יום למחרת אני אגיע עמ"נ לשאוב את הזקיק - שאלתי את האחות אם למטרת הפרייה לטענתה לא אלא "יפוצצו אותו" ויום למחרת לאחר שלא יהיו זקיקים נתחיל בגונאל אף.שאלותיי: 1. האם מדובר בטרום ביוץ - וסת אחרונה 3.9? 2.האם יש סיכוי שהזקיק ייעלם עד יום א' בהנחה שאני ממשיכה לקחת סופרפאקט? 3.האם התוכנית הנ"ל - פיצוץ זקיק ויום למחרת גונאל נשמעת הגיונית ובאמת יום למחרת מתחילים גונאל או שעליי להמתין למחזור הבא כי המחזור הזה אבוד? 4. הייתכן זקיק למרות הדיכוי? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך שאלות מקרה מוזר...

רונית רוזנטל
    19/09/2008

לירון שלום,
    לדעתי פשוט טרם הושג דיכוי ולכן הרמות עדין גבוהות.
    יתכן שישינה איזו ציסטה - אולי תעלם עד הא.ס הבא
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה