IVF

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• IVF
    אבודה
    02/07/2007

היי,
    קיבלתי הפניה לIVF מרופאת הנשים שלי ואני ממש לא יודעת אצל איזה רופא כדאי לי להיות מטופלת.
    אני גם מתלבטת בין הפרטי לציבורי.
    איך אני אמורה לדעת במי לבחור? אני מרגישה שההחלטה הזו חשובה כי היא תשפיע על התוצאה.
    בעלי חושב שבסך הכל כולם טובים.
    והאמת היא שאני מתחרפנת מהצורך למצוא את המתאים. ואין לי מושג איך לברר מי הכי מתאים? האם המרחק מהבית הוא השיקול המרכזי?
    מה עושים?? יש לך המלצות?
    תודה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IVF

הוספת תגובה

• אבודה שלום

יפעת צאיג
    02/07/2007

אני שמחה להצתרפותך לפורום שלנו. התחושה של להיות לפני טיפול היא באמת מוגדרת על ידי המילה "אבודה". אני ממליצה בשלב ראשון ללכת לרופא שמומחה בפריון. יש כאלה בכל קופ"ח ואני חושבת שזה טוב יותר מאשר להיות מטופלת בבתי חולים בהם כל פעם מטפל רופא אחר. האחריות האישית והתחושה שיש למי לפנות היא מאוד חשובה בעיני. ההחלטה אם ללכת לפרטי היא החלטה כלכלית וגם בקופות החולים יש רופאי נשים לא רעים זה תלוי באיזור המגורים ובקופת החולים. מקווה שעזרתי אולי מישהי תוכל לתת לך הפניה יותר ספציפית לרופא באיזור שלך. איפה את גרה\ מטופלת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה