מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- IVFאבודה02/07/2007
היי,
קיבלתי הפניה לIVF מרופאת הנשים שלי ואני ממש לא יודעת אצל איזה רופא כדאי לי להיות מטופלת.
אני גם מתלבטת בין הפרטי לציבורי.
איך אני אמורה לדעת במי לבחור? אני מרגישה שההחלטה הזו חשובה כי היא תשפיע על התוצאה.
בעלי חושב שבסך הכל כולם טובים.
והאמת היא שאני מתחרפנת מהצורך למצוא את המתאים. ואין לי מושג איך לברר מי הכי מתאים? האם המרחק מהבית הוא השיקול המרכזי?
מה עושים?? יש לך המלצות?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבודה שלום
יפעת צאיג02/07/2007אני שמחה להצתרפותך לפורום שלנו. התחושה של להיות לפני טיפול היא באמת מוגדרת על ידי המילה "אבודה". אני ממליצה בשלב ראשון ללכת לרופא שמומחה בפריון. יש כאלה בכל קופ"ח ואני חושבת שזה טוב יותר מאשר להיות מטופלת בבתי חולים בהם כל פעם מטפל רופא אחר. האחריות האישית והתחושה שיש למי לפנות היא מאוד חשובה בעיני. ההחלטה אם ללכת לפרטי היא החלטה כלכלית וגם בקופות החולים יש רופאי נשים לא רעים זה תלוי באיזור המגורים ובקופת החולים. מקווה שעזרתי אולי מישהי תוכל לתת לך הפניה יותר ספציפית לרופא באיזור שלך. איפה את גרה\ מטופלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)