מזל טוב לפתיחת הפורום!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזל טוב לפתיחת הפורום!
    מערכת BeOK
    01/03/2007

התמודדות עם בעיות פוריות אינה תקופה קלה, אך אתם לא לבד! פורום זה יעבור לכם לעבור את התקופה הזו בצורה חוויתית ותומכת, שהרי הגוף והנפש אחד הם.

בהצלחה!

מערכת BeOK

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזל טוב לפתיחת הפורום!

הוספת תגובה

• תודה

יפעת צאיג
    01/03/2007

תודה על הברכות לפתיחת הפורום אני מקווה לעזור כמה שאפשר מבחינה נפשית ובמתן כל המידע שיש על האפשרויות להתמודדות עם בעיית פריון. אשמח לענות על כל שאלה.
    יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברכות ... ושאלות ...קדימה לעבודה

תקרא לי אמא
    01/03/2007

אני מטופלת פוריות כבר שנתיים.
    עם בעיית הריון כימי. לאחר החזרת עוברים קיימת השתרשות אך אין התפתחות.
    עברתי כרגע לטיפול בעצמי ברפואה המשלימה.

דיקור סיני, רפרקסולוגיה, תזונה יותר נכונה.
    פילאטיס והליכה רגלית.

שאלתי - האם זה אכן מומלץ?

בהצלחה

tome

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרונות נוספים

יפעת צאיג
    01/03/2007

בסה"כ נראה שטיפול שאת משתמשת בו היום מאוד עשיר ובדרך כלל מאוד עוזר, חשוב שהטיפולים שאת עושה יהיו על ידי בעלי מקצוע טובים ובעלי רקע וניסיון בתחום ההורמונאלי. ניתן לעשות פעילות ממוקדת נוספת כמו יוגה לפריון. אבל בסה"כ הטיפולים שאת עושה אכן תורמים להצלחת הטיפול הרפואי ומקווה שאכן תשיג הריון בהקדם, העיקר להישאר אופטימים להתעודד ולהמשיך לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה